Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nylon Bumper Case är ett originalskal från OnePlus för 6T som passar perfekt och ger ett snyggt och greppvänligt skydd för din mobil. Mobilskalet är gjort av nylon, polykarbonat och termoplastisk polyuretan och har en vävd, texturerad yta på baksidan som både ger ett bekvämt grepp och en distinkt look samtidigt som det ger ett tåligt och hållbart skydd mot stötar, slag, smuts och fingeravtryck.

Med hjälp av högtrycks- och högtemperatursgjutning är varje mobilskal noggrant format för att sitta sömlöst runt OnePlus 6T. Med sin mjuka känsla och bekväma yta är OnePlus 6T Bumper Case skräddarsytt för dig som letar efter ett skydd med lite personlighet.

Mobilskal till OnePlus 6T orignalskal

Titta även på

(3 st)
  • Ställfunktion
  • Plats för 2 kort + sedelfack
  • Prata med locket stängt

299:-

Titta även på

(3 st)
  • Ställfunktion
  • Plats för 2 kort + sedelfack
  • Prata med locket stängt

299:-

OnePlus OnePlus Nylon Bumper Case 6T Black 5431100067 Nylon Bumper Case är ett originalskal från OnePlus för 6T som passar perfekt och ger ett snyggt och greppvänligt skydd för din mobil. Mobilskalet är gjort av nylon, polykarbonat och termoplastisk polyuretan och har en vävd, texturerad yta på baksidan som både ger ett bekvämt grepp och en distinkt look samtidigt som det ger ett tåligt och hållbart skydd mot stötar, slag, smuts och fingeravtryck. Med hjälp av högtrycks- och högtemperatursgjutning är varje mobilskal noggrant format för att sitta sömlöst runt OnePlus 6T. Med sin mjuka känsla och bekväma yta är OnePlus 6T Bumper Case skräddarsytt för dig som letar efter ett skydd med lite personlighet. Övriga 269 SEK 269 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga