Stöttåligt originalskal i nylon till OnePlus 7

OnePlus Nylon Bumper Case 7 Black

  Art.nr: 1007949
  • Baksidesskydd
  • Texturerat nylonskal
  • Formanpassat efter OnePlus 7
  • Skyddar mot stötar och slag
  • Åtkomst till kamera och alla knappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus Nylon Bumper Case är ett originalskal för OnePlus 7 som passar perfekt och ger ett snyggt och greppvänligt skydd för din mobil. Mobilskalet är gjort av nylon, polykarbonat och termoplastisk polyuretan och har en vävd texturerad yta på baksidan som både ger ett bekvämt grepp och distinkt look samtidigt som det ger ett tåligt och hållbart skydd mot stötar, slag, smuts och fingeravtryck.

Med hjälp av högtrycks- och högtemperatursgjutning är varje mobilskal noggrant format för att sitta sömlöst runt OnePlus 7. Med sin mjuka känsla och bekväma yta är OnePlus 7 Bumper Case skräddarsytt för dig  som letar efter ett skydd med lite personlighet.

1007949 OnePlus OnePlus Nylon Bumper Case 7 Black 5431100088 OnePlus Nylon Bumper Case är ett originalskal för OnePlus 7 som passar perfekt och ger ett snyggt och greppvänligt skydd för din mobil. Mobilskalet är gjort av nylon, polykarbonat och termoplastisk polyuretan och har en vävd texturerad yta på baksidan som både ger ett bekvämt grepp och distinkt look samtidigt som det ger ett tåligt och hållbart skydd mot stötar, slag, smuts och fingeravtryck. Med hjälp av högtrycks- och högtemperatursgjutning är varje mobilskal noggrant format för att sitta sömlöst runt OnePlus 7. Med sin mjuka känsla och bekväma yta är OnePlus 7 Bumper Case skräddarsytt för dig  som letar efter ett skydd med lite personlighet. Övriga 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga