Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skyddande originalskal till OnePlus 7

OnePlus Protect Case 7 Sandstone

  Art.nr: 1007951
  • Baksidesskydd
  • Upphöjda kanter
  • Formanpassat efter OnePlus 7
  • Skyddar mot stötar och slag
  • Åtkomst till kamera och alla knappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus Protect Case är ett originalskal som passar perfekt till din OnePlus 7. Det diskreta mobilskalet skyddar din mobil och med upphöjda kanter får du ett pålitligt mobilskal som skyddar din ägodel från stötar, slag, smuts och fingeravtryck. OnePlus Protect Case är tillverkat av polykarbonat och har en texturerad yta som gör att du får ett bekvämt grepp. Givetvis är mobilskalet noggrant utformat och ger dig tillgång till alla knappar och kameror.

1007951 OnePlus OnePlus Protect Case 7 Sandstone 5431100086 OnePlus Protect Case är ett originalskal som passar perfekt till din OnePlus 7. Det diskreta mobilskalet skyddar din mobil och med upphöjda kanter får du ett pålitligt mobilskal som skyddar din ägodel från stötar, slag, smuts och fingeravtryck. OnePlus Protect Case är tillverkat av polykarbonat och har en texturerad yta som gör att du får ett bekvämt grepp. Givetvis är mobilskalet noggrant utformat och ger dig tillgång till alla knappar och kameror. Övriga 189 SEK 189 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga