Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skyddande originalskal till OnePlus 7T Pro

OnePlus Sandstone Protective Case for 7T Pro

  Art.nr: 1010425
  • Baksidesskydd
  • Upphöjda kanter
  • Formanpassat efter OnePlus 7T Pro
  • Skyddar mot stötar och slag
  • Åtkomst till kamera och alla knappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OnePlus Sandstone Protective Case är ett originalskal som passar perfekt till din OnePlus 7T Pro. Det diskreta mobilskalet skyddar din mobil och med upphöjda kanter får du ett pålitligt mobilskal som skyddar din ägodel från stötar, slag, smuts och fingeravtryck. OnePlus Sandstone Protective Case är tillverkat av polykarbonat och har en texturerad yta som gör att du får ett bekvämt grepp. Givetvis är mobilskalet noggrant utformat och ger dig tillgång till alla knappar och kameror.

1010425 OnePlus OnePlus Sandstone Protective Case for 7T Pro 5431100118 OnePlus Sandstone Protective Case är ett originalskal som passar perfekt till din OnePlus 7T Pro. Det diskreta mobilskalet skyddar din mobil och med upphöjda kanter får du ett pålitligt mobilskal som skyddar din ägodel från stötar, slag, smuts och fingeravtryck. OnePlus Sandstone Protective Case är tillverkat av polykarbonat och har en texturerad yta som gör att du får ett bekvämt grepp. Givetvis är mobilskalet noggrant utformat och ger dig tillgång till alla knappar och kameror. Övriga 5 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Övriga