Läckert mobilskal i äkta läder till Galaxy S10

Andersson Genuine Leather Case Black for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008442
 • Skyddar mot stötar och repor
 • Äkta läder med foder i mikrofiber
 • Stödjer trådlös laddning
 • Guldfärgade detaljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Genuine Leather Case är ett läckert mobilskal i äkta läder till Samsung Galaxy S10. Skalet omsluter baksidan av din smartphone och ger ett starkt skydd mot stötar och repor, samtidigt som det bevarar den tunna känslan. Den eleganta designen tillsammans med guldfärgade detaljer resulterar i ett skal som utstrålar proffessionalism.

Stöd för trådlös laddning

Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddplatta. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Fodrad insida i mikrofiber

Den fodrade insidan hjälper din telefon att hantera ett eventuellt fall och förebygger att mikrorepor uppstår. Med ett skal på telefonen under en längre tid är det inte omöjligt att dammpartiklar och liknande letar sig in. Dessa partiklar är så pass små att de inte syns, men kan trots sin storlek skapa mikrorepor på baksidan av telefonen. Fodret i mikrofiber absorberar partiklarna och håller baksidan av din smartphone repfri.

Mobilskal i läder med foder i mikrofiber

Titta även på

(5 st)
 • Originalskal från Samsung
 • Äkta premiumläder
 • Täckta sidoknappar

389:-

Titta även på

(5 st)
 • Originalskal från Samsung
 • Äkta premiumläder
 • Täckta sidoknappar

389:-

1008442 Andersson Andersson Genuine Leather Case Black for Samsung Galaxy S10 DIP626G Black Andersson Genuine Leather Case är ett läckert mobilskal i äkta läder till Samsung Galaxy S10. Skalet omsluter baksidan av din smartphone och ger ett starkt skydd mot stötar och repor, samtidigt som det bevarar den tunna känslan. Den eleganta designen tillsammans med guldfärgade detaljer resulterar i ett skal som utstrålar proffessionalism. Stöd för trådlös laddning Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddplatta. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Fodrad insida i mikrofiber Den fodrade insidan hjälper din telefon att hantera ett eventuellt fall och förebygger att mikrorepor uppstår. Med ett skal på telefonen under en längre tid är det inte omöjligt att dammpartiklar och liknande letar sig in. Dessa partiklar är så pass små att de inte syns, men kan trots sin storlek skapa mikrorepor på baksidan av telefonen. Fodret i mikrofiber absorberar partiklarna och håller baksidan av din smartphone repfri. Samsung 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung