Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Multifunktionellt plånboksfodral i läder till Galaxy S10

Andersson Multifunctional Leather Wallet Case Black for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008530
  • 360° skydd i äkta läder
  • Elva RFID-skyddade kortfack
  • Dragkedja för mynt
  • Löstagbart skal
  • En praktisk helhetslösning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Plånbok och mobilfodral i ett, men inte så som vi är vana vid. Det finns många fodral idag som låter dig bära med dina viktigaste kort tillsammans med din mobiltelefon. Andersson Multifunctional Leather Wallet Case till Samsung Galaxy S10 är här för att ta innebörden av plånboksfodral till en ny nivå. 

Fodralet är utrustat med elva stycken RFID-skyddade kortfickor och har även ett dragkedjefack dedikerat för mynt och annat skrammel man lätt samlar på sig över tid. Det modellanpassade skalet är utformat med en läderflärp på baksidan, som garanterar att din telefon sitter tryggt i fodralet och inte trillar ut. Det går även med fördel att plocka bort i stunder där du vill det.

Detta multifunktionella plånboksfodral är utformat för dig som värdesätter helheten.

Elva kortfack med RFID-skydd

De flesta moderna bankkort idag är utrustade ett RFID-chip som möjliggör kontaktlös betalning. Det för dock även med sig vissa risker. Samma signal som skickas till kortläsaren, för att betala, går med avancerad skimningsteknik att återskapa i bedrägliga syften. Plånboksfodralet har ett inbyggt RFID-skydd för samtliga elva kortfack, vars uppgift är att hindra RFID-signalen från att färdas både in och ut från fodralet för att hålla dig säker från sådana tråkigheter.

Multifunktionellt plånboksfodral med totalt elva RFID-skyddade kortfack
Modellanpassat och löstagbart mobilskal

Löstagbart skal

Baksidan av skalet är designat med en läderflärp på baksidan. Flärpen förs in i den dedikerade fickan och garanterar att din telefon sitter säkert i fodralet. I stunder där du bara vill ha med dig telefonen kan flärpen med fördel föras ut ur sin ficka.

Myntficka med dragkedja

Ett fack för att förvara dina mynt är något du vanligtvis endast får tillgång till med en traditionell plånbok. Andersson Multifunctional Leather Wallet Case är utformad för att vara din allt-i-ett-lösning och har därför även utrustats med ett dedikerat myntfack som du öppnar och stänger med en dragkedja. Få bättre ordning och reda med mynt och liknande småskrammel samlat på ett ställe.

Myntfack med dragkedja där du kan förvara dina mynt
1008530 Andersson Andersson Multifunctional Leather Wallet Case Black for Samsung Galaxy S10 DIP712 Black Plånbok och mobilfodral i ett, men inte så som vi är vana vid. Det finns många fodral idag som låter dig bära med dina viktigaste kort tillsammans med din mobiltelefon. Andersson Multifunctional Leather Wallet Case till Samsung Galaxy S10 är här för att ta innebörden av plånboksfodral till en ny nivå. Fodralet är utrustat med elva stycken RFID-skyddade kortfickor och har även ett dragkedjefack dedikerat för mynt och annat skrammel man lätt samlar på sig över tid. Det modellanpassade skalet är utformat med en läderflärp på baksidan, som garanterar att din telefon sitter tryggt i fodralet och inte trillar ut. Det går även med fördel att plocka bort i stunder där du vill det.Detta multifunktionella plånboksfodral är utformat för dig som värdesätter helheten. Elva kortfack med RFID-skydd De flesta moderna bankkort idag är utrustade ett RFID-chip som möjliggör kontaktlös betalning. Det för dock även med sig vissa risker. Samma signal som skickas till kortläsaren, för att betala, går med avancerad skimningsteknik att återskapa i bedrägliga syften. Plånboksfodralet har ett inbyggt RFID-skydd för samtliga elva kortfack, vars uppgift är att hindra RFID-signalen från att färdas både in och ut från fodralet för att hålla dig säker från sådana tråkigheter. Löstagbart skal Baksidan av skalet är designat med en läderflärp på baksidan. Flärpen förs in i den dedikerade fickan och garanterar att din telefon sitter säkert i fodralet. I stunder där du bara vill ha med dig telefonen kan flärpen med fördel föras ut ur sin ficka. Myntficka med dragkedja Ett fack för att förvara dina mynt är något du vanligtvis endast får tillgång till med en traditionell plånbok. Andersson Multifunctional Leather Wallet Case är utformad för att vara din allt-i-ett-lösning och har därför även utrustats med ett dedikerat myntfack som du öppnar och stänger med en dragkedja. Få bättre ordning och reda med mynt och liknande småskrammel samlat på ett ställe. Samsung 1 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung