Flip-cover i konstläder med ställfunktion till Galaxy A40

Andersson Premium Flip Wallet Case Black for Samsung Galaxy A40

  Art.nr: 1008504
 • Skyddar både fram- och baksida
 • Kortfack på insidan
 • Inbyggd ställfunktion
 • Prata i telefon med locket stängt
 • Magnetisk stängningsfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Premium Flip Wallet Case är ett mobilfodral som skyddar både fram- och baksidan av din Samsung Galaxy A40. Lockets utformning låter dig prata i telefon, även när du har det stängt. Med fodrat skal och mjuk insida på locket kan du känna dig trygg i att både display och baksida på din smartphone hålls fria från repor. 

Lock med kortficka 

Insidan av locket är utrustad med en ficka för bankkort. Perfekt när du till exempel ska ge dig iväg till affären och inte vill ta med hela plånboken ut. Den magnetiska stängningsfunktionen ser till att locket håller sig på plats, och inte öppnas när du inte vill det.

Kortficka på insidan av locket

Praktisk ställfunktion

Få händerna fria. Andersson Premium Flip Wallet Case är utformad på ett sätt som låter dig ställa ifrån dig din smartphone och samtidigt bibehålla en trevlig betraktningsvinkel till skärmen. Det kan vara extra användbart när du till exempel följer en instruktion, där du behöver båda händerna till något annat.

Använd fodralet som ett ställ

Titta även på

Original-flip-cover

(6 st)
 • Originalskal från Samsung
 • Kortfack på insidan
 • Perfekt passform

299:-

Titta även på

Original-flip-cover

(6 st)
 • Originalskal från Samsung
 • Kortfack på insidan
 • Perfekt passform

299:-

1008504 Andersson Andersson Premium Flip Wallet Case Black for Samsung Galaxy A40 DIP818 Black Andersson Premium Flip Wallet Case är ett mobilfodral som skyddar både fram- och baksidan av din Samsung Galaxy A40. Lockets utformning låter dig prata i telefon, även när du har det stängt. Med fodrat skal och mjuk insida på locket kan du känna dig trygg i att både display och baksida på din smartphone hålls fria från repor.  Lock med kortficka  Insidan av locket är utrustad med en ficka för bankkort. Perfekt när du till exempel ska ge dig iväg till affären och inte vill ta med hela plånboken ut. Den magnetiska stängningsfunktionen ser till att locket håller sig på plats, och inte öppnas när du inte vill det. Praktisk ställfunktion Få händerna fria. Andersson Premium Flip Wallet Case är utformad på ett sätt som låter dig ställa ifrån dig din smartphone och samtidigt bibehålla en trevlig betraktningsvinkel till skärmen. Det kan vara extra användbart när du till exempel följer en instruktion, där du behöver båda händerna till något annat. Samsung 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung