Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flip-cover i konstläder med ställfunktion till Galaxy S10

Andersson Premium Flip Wallet Case Brown for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008500
  • Skyddar både fram- och baksida
  • Kortfack på insidan
  • Inbyggd ställfunktion
  • Prata i telefon med locket stängt
  • Magnetisk stängningsfunktion
Färg/Variant: Brun

149:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Premium Flip Wallet Case är ett mobilfodral som skyddar både fram- och baksidan av din Samsung Galaxy S10. Lockets utformning låter dig prata i telefon, även när du har det stängt. Med fodrat skal och mjuk insida på locket kan du känna dig trygg i att både display och baksida på din smartphone hålls fria från repor. 

Lock med kortficka 

Insidan av locket är utrustad med en ficka för bankkort. Perfekt när du till exempel ska ge dig iväg till affären och inte vill ta med hela plånboken ut. Den magnetiska stängningsfunktionen ser till att locket håller sig på plats, och inte öppnas när du inte vill det.

Kortficka på insidan av locket

Praktisk ställfunktion

Få händerna fria. Andersson Premium Flip Wallet Case är utformad på ett sätt som låter dig ställa ifrån dig din smartphone och samtidigt bibehålla en trevlig betraktningsvinkel till skärmen. Det kan vara extra användbart när du till exempel följer en instruktion, där du behöver båda händerna till något annat.

Använd fodralet som ett ställ