Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ställbart plånboksfodral till Galaxy S10+

Andersson Premium Wallet Case Brown for Samsung Galaxy S10 Plus

  Art.nr: 1008387
  • 360° skydd i PU-läder
  • Tre kortfack
  • Inbyggd ställfunktion
  • Prata i telefon med locket stängt
  • Stödjer trådlös laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Premium Wallet Case är ett plånboksfodral till Samsung Galaxy S10+. Fodralets design ger både fram- och baksidan på din smartphone ett starkt skydd mot stötar och repor, samtidigt som kortfacken ger dig möjlighet att ha med dig dina mest essentiella kort överallt. Utstansade hål i locket tillåter dig att prata i telefon, även med locket stängt.

Lämna plånboken hemma

Med Andersson Premium Wallet Case behöver du inte slita med dig både telefon och plånbok när du ger dig ut. Bankkort, legitimation och tränings- eller medlemskort, allt det viktigaste får plats i plånboksfodralets tre kortfickor. Upplev känslan av en enklare vardag.

Andersson Premium Wallet Case - Plånbok och mobilfodral i ett

Inbyggd ställfunktion

I stunder där du inte vill eller kan hålla i din telefon kan fodralet med fördel även användas som ett mobilställ. 
Följ ett recept under matlagningen, kolla på instruktionsvideos under träningen eller avnjut dina favoritklipp i soffan. 

Andersson Premium Wallet Case går även att användas som ställ

Stödjer trådlös laddning

Med ett tunt plånboksfodral blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av fodralet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

1008387 Andersson Andersson Premium Wallet Case Brown for Samsung Galaxy S10 Plus DIP656 Brown Andersson Premium Wallet Case är ett plånboksfodral till Samsung Galaxy S10+. Fodralets design ger både fram- och baksidan på din smartphone ett starkt skydd mot stötar och repor, samtidigt som kortfacken ger dig möjlighet att ha med dig dina mest essentiella kort överallt. Utstansade hål i locket tillåter dig att prata i telefon, även med locket stängt. Lämna plånboken hemma Med Andersson Premium Wallet Case behöver du inte slita med dig både telefon och plånbok när du ger dig ut. Bankkort, legitimation och tränings- eller medlemskort, allt det viktigaste får plats i plånboksfodralets tre kortfickor. Upplev känslan av en enklare vardag. Inbyggd ställfunktion I stunder där du inte vill eller kan hålla i din telefon kan fodralet med fördel även användas som ett mobilställ. Följ ett recept under matlagningen, kolla på instruktionsvideos under träningen eller avnjut dina favoritklipp i soffan.  Stödjer trådlös laddning Med ett tunt plånboksfodral blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av fodralet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Samsung 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung