Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmat flip-cover till Galaxy S10+

Andersson Slim Wallet Case for Samsung Galaxy S10 Plus

  Art.nr: 1008349
  • Skyddar både fram- och baksida
  • Kortfack på insidan
  • Integrerad ställfunktion
  • Prata i telefon med locket stängt
  • Stödjer trådlös laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Slim Wallet Case är ett tunt mobilfodral till Samsung Galaxy S10+. Fodralet skyddar både fram- och baksidan av din smartphone mot stötar och repor, samtidigt som designen bevarar din telefon härligt tunn. Locket har ett utskuret hål i toppen som låter dig prata i telefon, även med locket stängt. På insidan finner du ett kortfack, perfekt när du ska ge dig iväg till affären och inte vill ta med hela plånboken. 

Ladda trådlöst med fodralet på

Med ett tunt mobilfodral blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av fodralet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Kan även användas som ställ

I stunder där du inte vill eller kan hålla i din telefon kan fodralet med fördel även användas som ett mobilställ. Följ ett recept under matlagningen, kolla på instruktionsvideos under träningspasset eller avnjut dina favoritklipp i soffan. 

Använd ditt mobilfodral som ett mobilställ
1008349 Andersson Andersson Slim Wallet Case for Samsung Galaxy S10 Plus DIP625 Black Andersson Slim Wallet Case är ett tunt mobilfodral till Samsung Galaxy S10+. Fodralet skyddar både fram- och baksidan av din smartphone mot stötar och repor, samtidigt som designen bevarar din telefon härligt tunn. Locket har ett utskuret hål i toppen som låter dig prata i telefon, även med locket stängt. På insidan finner du ett kortfack, perfekt när du ska ge dig iväg till affären och inte vill ta med hela plånboken.  Ladda trådlöst med fodralet på Med ett tunt mobilfodral blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av fodralet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Kan även användas som ställ I stunder där du inte vill eller kan hålla i din telefon kan fodralet med fördel även användas som ett mobilställ. Följ ett recept under matlagningen, kolla på instruktionsvideos under träningspasset eller avnjut dina favoritklipp i soffan.  Samsung 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung