Tunt, skyddande mobilskal till Galaxy S8

Andersson Soft Case Black for Samsung Galaxy S8

  Art.nr: 1008166
  • Skyddar mot stötar och repor
  • Stödjer trådlös laddning
  • Anslutningar och knappar tillgängliga
  • Tunn design
  • Greppvänlig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din Samsung Galaxy S8 med ett stilrent och stöttåligt mobilskal från Andersson. Skalet är tillverkat i slitstark TPU-plast, ett silikonliknande material med många fördelaktiga egenskaper. Ge din smartphone ett gott skydd mot stötar och repor, samtidigt som den ligger bra och skönt i handen. 

Med modellanpassat utskurna hål för kamera, knappar och laddningsport kommer du alltid ha tillgång till telefonens alla funktioner, samtidigt som den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad. 

Stödjer trådlös laddning

Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

1008166 Andersson Andersson Soft Case Black for Samsung Galaxy S8 DIP809 Black Skydda din Samsung Galaxy S8 med ett stilrent och stöttåligt mobilskal från Andersson. Skalet är tillverkat i slitstark TPU-plast, ett silikonliknande material med många fördelaktiga egenskaper. Ge din smartphone ett gott skydd mot stötar och repor, samtidigt som den ligger bra och skönt i handen. Med modellanpassat utskurna hål för kamera, knappar och laddningsport kommer du alltid ha tillgång till telefonens alla funktioner, samtidigt som den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad.  Stödjer trådlös laddning Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Samsung 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung