Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stöttåligt mobilskal med inbyggt ställ till Galaxy S10

Andersson Strong Hard Case w/ Stand Black for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1008337
  • Starkt stöt- och repskydd
  • Två integrerade ställ
  • Stödjer trådlös laddning
  • Modellanpassat utskurna hål

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Strong Hard Case är ett robust mobilskal i elegant design som passar till Samsung Galaxy S10. Skalet är utformat i TPU (termoplastisk polyuretan) och PC (polykarbonat), två material som tillsammans gör skalet riktigt tåligt. Den hårda utsidan ger ett starkt skydd mot stötar och tapp, medans den mjukare insidan håller telefonen repfri och hjälper till att dämpa ett eventuellt fall. Att det är perfekt modellanpassat med utskurna hål leder till att du har fortsatt tillgång till alla telefonens anslutningar, samt att högtalare och mikrofon inte blockeras. 

Stöd för trådlös laddning

Trots att skalet är väldigt tåligt så är det ändå förvånansvärt tunt, vilket gör att det stödjer trådlös laddning. Du behöver inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon trådlöst. Det är bara att lägga telefonen på Qi-plattan för att påbörja laddning.

Ställbart i två olika vinklar

På baksidan finner du två integrerade ställ som du enkelt fäller ut när du vill ställa ifrån dig mobilen, men fortfarande vill se det som visas på skärmen. Det kan vara extra användbart när du till exempel följer en instruktion, men behöver dina händer till något annat. Det ena stället är kortare och det andra något längre, för att du ska kunna hitta en bekväm betraktningsvinkel.

Andersson Strong Hard Case är ett robust mobilskal med integrerat ställ
1008337 Andersson Andersson Strong Hard Case w/ Stand Black for Samsung Galaxy S10 YSW013 - Black Andersson Strong Hard Case är ett robust mobilskal i elegant design som passar till Samsung Galaxy S10. Skalet är utformat i TPU (termoplastisk polyuretan) och PC (polykarbonat), två material som tillsammans gör skalet riktigt tåligt. Den hårda utsidan ger ett starkt skydd mot stötar och tapp, medans den mjukare insidan håller telefonen repfri och hjälper till att dämpa ett eventuellt fall. Att det är perfekt modellanpassat med utskurna hål leder till att du har fortsatt tillgång till alla telefonens anslutningar, samt att högtalare och mikrofon inte blockeras.  Stöd för trådlös laddning Trots att skalet är väldigt tåligt så är det ändå förvånansvärt tunt, vilket gör att det stödjer trådlös laddning. Du behöver inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon trådlöst. Det är bara att lägga telefonen på Qi-plattan för att påbörja laddning. Ställbart i två olika vinklar På baksidan finner du två integrerade ställ som du enkelt fäller ut när du vill ställa ifrån dig mobilen, men fortfarande vill se det som visas på skärmen. Det kan vara extra användbart när du till exempel följer en instruktion, men behöver dina händer till något annat. Det ena stället är kortare och det andra något längre, för att du ska kunna hitta en bekväm betraktningsvinkel. Samsung 129 SEK 129 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung