Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bugatti Booklet Case Zurigo är ett exklusivt och elegant plånboksfodral till Samsung Galaxy S8. Utsidan är tillverkad i äkta läder av hög kvalitet som bara blir vackrare ju mer du använder det. Ställfunktion och kortfack gör Zurigo även till ett praktiskt tillbehör.

360-gradersskydd

Du fäster telefonen i ett perfekt modellanpassat skal som ger dig full tillgång till kamera, uttag och portar. Skalet skyddar telefonens baksida och lockets mjuka insida i mikrofiber skyddar skärmen mot repor. Ett magnetlås håller locket på plats när du inte använder telefonen.
Bugattis "flawless fit technology" ger ett ultimat 360-gradersskydd och exklusivt skydd. Ett litet utskuret hål på framsidan tillåter dig prata med locket stängt.

Kortfack och ställfunktion

Insidan har fyra kortfack så du kan ha med dig dina viktigaste kundklubbs-, kredit- och körkort och lämna plånboken hemma. 
Bugatti Zurigo har även en smart ställfunktion som är perfekt när du exempelvis vill kolla på film i mobilen.

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • Laga repor och sprickor i mobildisplayen
  • För alla typer av glasskärmar/glasytor
  • Tvåstegsprocess

99:-

Bugatti Bugatti Booklet Case Zurigo Galaxy S8 28199 Bugatti Booklet Case Zurigo är ett exklusivt och elegant plånboksfodral till Samsung Galaxy S8. Utsidan är tillverkad i äkta läder av hög kvalitet som bara blir vackrare ju mer du använder det. Ställfunktion och kortfack gör Zurigo även till ett praktiskt tillbehör. 360-gradersskydd Du fäster telefonen i ett perfekt modellanpassat skal som ger dig full tillgång till kamera, uttag och portar. Skalet skyddar telefonens baksida och lockets mjuka insida i mikrofiber skyddar skärmen mot repor. Ett magnetlås håller locket på plats när du inte använder telefonen.Bugattis "flawless fit technology" ger ett ultimat 360-gradersskydd och exklusivt skydd. Ett litet utskuret hål på framsidan tillåter dig prata med locket stängt. Kortfack och ställfunktion Insidan har fyra kortfack så du kan ha med dig dina viktigaste kundklubbs-, kredit- och körkort och lämna plånboken hemma. Bugatti Zurigo har även en smart ställfunktion som är perfekt när du exempelvis vill kolla på film i mobilen. Samsung 1 1 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung