Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tåligt bumperskal med förstärkta kanter till Galaxy S9+

Gear4 Piccadilly Black Galaxy S9+

  Art.nr: 1004291
  • Baksida i transparent polykarbonat
  • Starka, stöttåliga kanter i olika färger
  • Slimmad passform
  • Reptåligt
  • Tillgång till kamera och anslutningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gear4 Piccadilly är ett stöttåligt bumberskal med baksidesskydd till Samsung Galaxy S9+ som både skyddar din mobil men också bidrar med en snygg touch. De förstärka sidorna använder avancerad D3O-teknologi som skyddar telefonen vid tapp- och fallskador och i färger som matchar din Galaxy S9+.
Baksidan är tillverkad av transparent polykarbonat som ofta används till produkter som behöver ha både tålighet och genomskinlighet. Materialet står emot repor och är UV-behandlat för att inte gulna med tiden.

Samarbete med experter

Gear4 har samarbetat med materialexperterna D3O® för att skapa ett nytt sortiment av snygga mobilskal som inte bara ser bra ut utan också skyddar din telefon från att repas eller skadas. Förutom till elektronik används D3O's skyddslösningar av globala varumärken inom sport-, motorcykel-, försvars- och industriarbetskläder.

Superskyddande skal med snygg design

Gear4 Piccadilly är ett mjukt och flexibelt mobilskal som har ett speciellt material utvecklat av D3O inbakat. Det använder unik teknologi för att absorberar stötar och slag - som uppstår om du exempelvis tappar telefonen i golvet - och sprider ut energin från kollisionen för att minska påverkan på din telefon. 

Trots de extremt tåliga skyddsegenskaperna är Piccadilly-skalet väldigt tunt och lätt utformat som behåller den slimmade formen hos din smartphone och ger dessutom en snygg touch till utseendet. Självklart har du tillgång till kamera och alla anslutningar och full kompatibilitet med trådlös laddning.

1004291 Gear4 Gear4 Piccadilly Black Galaxy S9+ SGS9LPICBLK Gear4 Piccadilly är ett stöttåligt bumberskal med baksidesskydd till Samsung Galaxy S9+ som både skyddar din mobil men också bidrar med en snygg touch. De förstärka sidorna använder avancerad D3O-teknologi som skyddar telefonen vid tapp- och fallskador och i färger som matchar din Galaxy S9+.Baksidan är tillverkad av transparent polykarbonat som ofta används till produkter som behöver ha både tålighet och genomskinlighet. Materialet står emot repor och är UV-behandlat för att inte gulna med tiden. Samarbete med experter Gear4 har samarbetat med materialexperterna D3O® för att skapa ett nytt sortiment av snygga mobilskal som inte bara ser bra ut utan också skyddar din telefon från att repas eller skadas. Förutom till elektronik används D3O's skyddslösningar av globala varumärken inom sport-, motorcykel-, försvars- och industriarbetskläder. Superskyddande skal med snygg design Gear4 Piccadilly är ett mjukt och flexibelt mobilskal som har ett speciellt material utvecklat av D3O inbakat. Det använder unik teknologi för att absorberar stötar och slag - som uppstår om du exempelvis tappar telefonen i golvet - och sprider ut energin från kollisionen för att minska påverkan på din telefon.  Trots de extremt tåliga skyddsegenskaperna är Piccadilly-skalet väldigt tunt och lätt utformat som behåller den slimmade formen hos din smartphone och ger dessutom en snygg touch till utseendet. Självklart har du tillgång till kamera och alla anslutningar och full kompatibilitet med trådlös laddning. Samsung 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung