Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fodrat GUESS-silikonskal till Galaxy S10+

GUESS Silicone Gold Logo Light Pink for Samsung Galaxy S10 Plus

  Art.nr: 1009595
  • Skyddar mot stötar och repor
  • Tåligt och fodrat skal
  • Alla anslutningar och knappar tillgängliga
  • Len och matt finish
  • Täckta sidoknappar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GUESS Silicone Case Gold Logo är ett mobilskal i hård silikon med len och matt finish, utformat för Samsung Galaxy S10+. Skalet täcker baksidan av din smartphone och omsluter även volymknappar och låsknapp för att skydda kanterna på din telefon mot stötar och repor.

Insidan av skalet är fodrad, vilket dels hjälper din telefon att hantera ett eventuellt fall. Det förebygger även att mikrorepor uppstår, från små partiklar som letar sig in i skalet under längre användning. Dessa partiklar är så pass små att de inte syns, men kan trots sin storlek skapa mikrorepor på baksidan av telefonen. Fodret absorberar partiklarna och håller således baksidan av din smartphone repfri och fin.

Stödjer trådlös laddning

Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Licensierat GUESS-skal

Bär med dig den välkända elegansen överallt, med en licensierad GUESS-produkt vars design är starkt sammankopplad till inspirationskällan.

Fodrat licensierat GUESS-silikonskal
1009595 GUESS GUESS Silicone Gold Logo Light Pink for Samsung Galaxy S10 Plus GUHCS10PLSGLLP GUESS Silicone Case Gold Logo är ett mobilskal i hård silikon med len och matt finish, utformat för Samsung Galaxy S10+. Skalet täcker baksidan av din smartphone och omsluter även volymknappar och låsknapp för att skydda kanterna på din telefon mot stötar och repor.Insidan av skalet är fodrad, vilket dels hjälper din telefon att hantera ett eventuellt fall. Det förebygger även att mikrorepor uppstår, från små partiklar som letar sig in i skalet under längre användning. Dessa partiklar är så pass små att de inte syns, men kan trots sin storlek skapa mikrorepor på baksidan av telefonen. Fodret absorberar partiklarna och håller således baksidan av din smartphone repfri och fin. Stödjer trådlös laddning Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Licensierat GUESS-skal Bär med dig den välkända elegansen överallt, med en licensierad GUESS-produkt vars design är starkt sammankopplad till inspirationskällan. Samsung 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung