Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Krusell Sunne 4 card FolioWallet är ett plånboksfodral som passar till Samsung Galaxy A8. Det är ett handgjort premiumfodral i vintagesvart läder med mjuk insida som skyddar din mobiltelefons fram- och baksida från stötar, repor och slag. Insidan av locket har plats för fyra kreditkort plus ett fack för sedlar så att Krusell Sunne FolioWallet även fungerar som en enklare plånbok.

Heltäckande skydd för mobilen

Mobilen fixeras i ett mjukt skyddande mobilskal med åtkomst till kamera och knappar. Krusell Sunne FolioWallet har en slimmad design och är tillverkad i högkvalitativt läder, med en insida klädd i mjuk mikrofiber. 

Horisontell ställfunktion

Fodralet skyddar telefonen mot repor och damm på både baksidan och över displayen. Tack vare öppning vid högtalare i locket går det bra att föra telefonsamtal även med locket på fodralet stängt. Dessutom kan Sunne FolioWallet användas som stöd / stativ till telefonen.

Krusell Krusell Sunne 4 Card FolioWallet Galaxy A8 (2018) Vintage Black 61288 Krusell Sunne 4 card FolioWallet är ett plånboksfodral som passar till Samsung Galaxy A8. Det är ett handgjort premiumfodral i vintagesvart läder med mjuk insida som skyddar din mobiltelefons fram- och baksida från stötar, repor och slag. Insidan av locket har plats för fyra kreditkort plus ett fack för sedlar så att Krusell Sunne FolioWallet även fungerar som en enklare plånbok. Heltäckande skydd för mobilen Mobilen fixeras i ett mjukt skyddande mobilskal med åtkomst till kamera och knappar. Krusell Sunne FolioWallet har en slimmad design och är tillverkad i högkvalitativt läder, med en insida klädd i mjuk mikrofiber.  Horisontell ställfunktion Fodralet skyddar telefonen mot repor och damm på både baksidan och över displayen. Tack vare öppning vid högtalare i locket går det bra att föra telefonsamtal även med locket på fodralet stängt. Dessutom kan Sunne FolioWallet användas som stöd / stativ till telefonen. Samsung 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung