Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilfodral i äkta läder till Samsung Galaxy S8

Krusell Sunne FolioCase Galaxy S8 Cognac

  Art.nr: 242752
  • Prata med locket stängt
  • Fack för kreditkort
  • Ställfunktion
  • Snabb tillgång till skärmen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Krusell Sunne FolioCase för Samsung Galaxy S8 är ett plånboksfodral för din mobil i äkta läder med tre fack för kreditkort samt en sedelficka. Mobilfodralet har även en ställfunktion i horisontellt läge om du vill titta på filmklipp, videochatta eller kanske läsa recept i köket.

Mobilen fixeras i ett mjukt skyddande skal med åtkomst till kamera och knappar. Krusell Sunne FolioCase har en slimmad design och är tillverkad i högkvalitativt brunt läder, med en insida klädd i mjukt mikrofiber.

Sunne är lika mycket en snygg accessoar till din mobil som det är praktiskt med perfekt passform. Fodralet skyddar telefonen mot repor och damm på både baksidan och över displayen. Tack vare öppningar vid högtalare och mikrofon går det bra att föra telefonsamtal även med locket på fodralet stängt.

Krusell Krusell Sunne FolioCase Galaxy S8 Cognac 60952 Krusell Sunne FolioCase för Samsung Galaxy S8 är ett plånboksfodral för din mobil i äkta läder med tre fack för kreditkort samt en sedelficka. Mobilfodralet har även en ställfunktion i horisontellt läge om du vill titta på filmklipp, videochatta eller kanske läsa recept i köket.Mobilen fixeras i ett mjukt skyddande skal med åtkomst till kamera och knappar. Krusell Sunne FolioCase har en slimmad design och är tillverkad i högkvalitativt brunt läder, med en insida klädd i mjukt mikrofiber. Sunne är lika mycket en snygg accessoar till din mobil som det är praktiskt med perfekt passform. Fodralet skyddar telefonen mot repor och damm på både baksidan och över displayen. Tack vare öppningar vid högtalare och mikrofon går det bra att föra telefonsamtal även med locket på fodralet stängt. Samsung 4 1 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung