Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tåligt och stilrent mobilskal i Aramid till Galaxy S10

Pitaka MagEZ Case Black/Grey Twill for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1009351
 • Starkt stöt- och repskydd
 • Extremt tunt och hållbart
 • Stödjer trådlös laddning
 • Tunt och slätt
 • Utformat i Aramid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MagEZ Case är ett stilrent mobilskal från Pitaka. Skalet är tillverkat av Aramid, ett militärklassat material som skyddar baksidan av din telefon mot stötar och repor, samtidigt som den bevaras tunn. Inuti mobilskalet sitter det två magnetiska plattor, strategiskt placerade för att inte påverka stödet för trådlös laddning, men samtidigt möjliggöra montering på magnetiska mobilhållare. Silkeslen yta, extrem tunnhet och stilren design är några saker som kännetecknar Pitaka MagEZ Case, tillsammans med mycket mer.

Det tunna skalet påverkar knappt telefonens tjocklek

Stödjer trådlös laddning

Den tunna designen på skalet möjliggör stöd för trådlös laddning. Du behöver alltså inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Tunnheten ger även skalet stöd för trådlös laddning

Vad är Aramid?

Aramid, sammanslaget från "aromatic polyamide", är ett extremt slitstarkt och hållbart material bestående av syntetiska fibrer med hög kvalitet. Materialet togs ursprungligen fram och användes som armeringsfiber i flygplan och militär utrustning, men användningen har sedan dess expanderat till andra områden.

Aramidfiber har många fördelaktiga egenskaper, som dessutom kan användas för att särskilja materialet från andra syntetiska fibertyper. Se några av fördelarna nedan:

 • Extremt slitstarkt
 • Resistent mot nedbrytning 
 • Ej strömledande
 • Hög smältpunkt (> 500°C)
 • Eldbeständigt
Aramid är extremt slitstarkt och stöttåligt

Aramid jämfört med kolfiber

Med ögat sett kan det vara svårt att hitta några större skillnader mellan ett mobilskal tillverkat av Aramid och ett mobilskal tillverkat i kolfiber. Skillnaderna är dock större än man kan tro. Till exempel så är ett kolfiberskal generellt sett väldigt styvt, i förhållande till ett Aramid-skal. Avsaknaden av flexibilitet i ett kolfiberskal kan i sin tur leda till skörhet och att det enklare spricker, medan Aramid-skalet, som är något böjbart, har betydligt lägre risk att gå samma öde till mötes.

En annan stor skillnad är att kolfiber leder ström. Något som kan resultera i att diverse signaler som din telefon skickar och tar emot störs eller försvagas. Aramid, å andra sidan, är ej strömledande och påverkar således inte signalerna över huvudtaget.

1009351 Pitaka Pitaka MagEZ Case Black/Grey Twill for Samsung Galaxy S10 KS1001 MagEZ Case är ett stilrent mobilskal från Pitaka. Skalet är tillverkat av Aramid, ett militärklassat material som skyddar baksidan av din telefon mot stötar och repor, samtidigt som den bevaras tunn. Inuti mobilskalet sitter det två magnetiska plattor, strategiskt placerade för att inte påverka stödet för trådlös laddning, men samtidigt möjliggöra montering på magnetiska mobilhållare. Silkeslen yta, extrem tunnhet och stilren design är några saker som kännetecknar Pitaka MagEZ Case, tillsammans med mycket mer. Stödjer trådlös laddning Den tunna designen på skalet möjliggör stöd för trådlös laddning. Du behöver alltså inte krångla med att ta av ditt skal innan du ska ladda din telefon på en Qi-laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Vad är Aramid? Aramid, sammanslaget från "aromatic polyamide", är ett extremt slitstarkt och hållbart material bestående av syntetiska fibrer med hög kvalitet. Materialet togs ursprungligen fram och användes som armeringsfiber i flygplan och militär utrustning, men användningen har sedan dess expanderat till andra områden.Aramidfiber har många fördelaktiga egenskaper, som dessutom kan användas för att särskilja materialet från andra syntetiska fibertyper. Se några av fördelarna nedan:Extremt slitstarktResistent mot nedbrytning Ej strömledandeHög smältpunkt (> 500°C)Eldbeständigt Aramid jämfört med kolfiber Med ögat sett kan det vara svårt att hitta några större skillnader mellan ett mobilskal tillverkat av Aramid och ett mobilskal tillverkat i kolfiber. Skillnaderna är dock större än man kan tro. Till exempel så är ett kolfiberskal generellt sett väldigt styvt, i förhållande till ett Aramid-skal. Avsaknaden av flexibilitet i ett kolfiberskal kan i sin tur leda till skörhet och att det enklare spricker, medan Aramid-skalet, som är något böjbart, har betydligt lägre risk att gå samma öde till mötes.En annan stor skillnad är att kolfiber leder ström. Något som kan resultera i att diverse signaler som din telefon skickar och tar emot störs eller försvagas. Aramid, å andra sidan, är ej strömledande och påverkar således inte signalerna över huvudtaget. Samsung 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung