Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trendigt, skyddande mobilskal till Galaxy S10

Richmond & Finch Green Leopard for Samsung Galaxy S10

  Art.nr: 1010626
 • Hårt mobilskal med bumper
 • Fungerar med trådlös laddning
 • Moderiktig design
 • Matt yta
 • Täckta sidoknappar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Richmond & Finch har utvecklat sina mobilskal med ett huvudmål: Att skapa en starkt skyddande produkt i moderiktig design. Ge varje look en krav- och tidlös finish med Green Leopard. I stunder där du känner dig osäker kan du alltid lita på att leoparderna hjälper dig att hitta rätt. Alltid stilrent, helt enkelt. Skalet består av ett hårt baksidesskydd som tillsammans med en bumper skyddar din telefon i 360°, mot olyckor som kan inträffa när "Life happens". 

Fungerar med trådlös laddning

Bara för att du har ett snyggt skal på din smartphone betyder inte det att du ska förlora tillgång till någon av din telefons funktioner. Med ett Richmond & Finch-skal får du ta del av fördelarna med kompromisslöst mode. Alla skal från Richmond & Finch Freedom Series fungerar med trådlös laddning, så att du slipper krångla med att ta av skalet när du vill ladda din Galaxy S10 på en Qi-laddare.

Fungerar med trådlös laddning

Matcha med accessoarer och kläder

Samtliga skal från Richmond & Finch är framtagna för att gå hand i hand med stundande modetrender. Den unika utformningen är inspirerad av de rena, klassiska elementen som kännetecknar skandinavisk design. Välj skal efter accessoarer, kläder och humör och nå hela vägen med din kompletta look.

Matcha med accessoarer och kläder

Titta även på

Utformat i Aramid

(0 st)
 • Starkt stöt- och repskydd
 • Extremt tunt och hållbart
 • Stödjer trådlös laddning

399:-

Titta även på

Utformat i Aramid

(0 st)
 • Starkt stöt- och repskydd
 • Extremt tunt och hållbart
 • Stödjer trådlös laddning

399:-

1010626 Richmond & Finch Richmond & Finch Green Leopard for Samsung Galaxy S10 S10-408 Richmond & Finch har utvecklat sina mobilskal med ett huvudmål: Att skapa en starkt skyddande produkt i moderiktig design. Ge varje look en krav- och tidlös finish med Green Leopard. I stunder där du känner dig osäker kan du alltid lita på att leoparderna hjälper dig att hitta rätt. Alltid stilrent, helt enkelt. Skalet består av ett hårt baksidesskydd som tillsammans med en bumper skyddar din telefon i 360°, mot olyckor som kan inträffa när "Life happens".  Fungerar med trådlös laddning Bara för att du har ett snyggt skal på din smartphone betyder inte det att du ska förlora tillgång till någon av din telefons funktioner. Med ett Richmond & Finch-skal får du ta del av fördelarna med kompromisslöst mode. Alla skal från Richmond & Finch Freedom Series fungerar med trådlös laddning, så att du slipper krångla med att ta av skalet när du vill ladda din Galaxy S10 på en Qi-laddare. Matcha med accessoarer och kläder Samtliga skal från Richmond & Finch är framtagna för att gå hand i hand med stundande modetrender. Den unika utformningen är inspirerad av de rena, klassiska elementen som kännetecknar skandinavisk design. Välj skal efter accessoarer, kläder och humör och nå hela vägen med din kompletta look. Samsung 4 1 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung