Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Din nya Samsung Galaxy S9 är självklart värd det bästa, och då är Alcantara Cover en lämplig kandidat. Detta originalskal från Samsung ger din mobiltelefon skydd mot stötar och repor samtidigt som det bidrar till en mjuk och len känsla när du håller telefonen och ett lyxigt utseende. Materialet är slitstarkt, motstår fläckar och är lätt att göra rent. Mobilskalet är noga modellanpassat perfekt efter just Galaxy S9.

Vad är alcantara?

Alcantara är ett tyg av syntetiskt fibermaterial som består av polyester och polyuretan som påminner om mockaskinn. Det kommer ursprungligen från Japan och används idag ofta i premiumsegmentet inom bilar, kläder och inredning. Tyget kan både kem- och vattentvättas. Tyget är endast 1/400 så tjockt som ett hårstrå men ger ändå ett bra skydd som mobilskal.

Lyxig och detaljrik

Samsung Alcantara Cover tillverkas av företaget Alcantara SpA i Italien och har det mjuka materialet på både in- och utsidan. Det är baksidesskydd som ger din mobil skydd mot repor och verkar stötdämpande vid tapp och fall utan att begränsa någon funktionalitet när du använder din telefon. Sidoknappar är också täckta men markerade för att ge tåligare skydd.
Det mjuka och lyxiga materialvalet ger både skalet och mobilen en premiumkänsla.

Titta även på

(2 st)
  • Tillverkat i TPU-mjukplast
  • Skyddar skärm och kamera
  • Öppning för fingeravtryckläsaren

179:-

Titta även på

(2 st)
  • Tillverkat i TPU-mjukplast
  • Skyddar skärm och kamera
  • Öppning för fingeravtryckläsaren

179:-

Samsung Samsung Alcantara Cover Galaxy S9 Black EF-XG960ABEGWW Din nya Samsung Galaxy S9 är självklart värd det bästa, och då är Alcantara Cover en lämplig kandidat. Detta originalskal från Samsung ger din mobiltelefon skydd mot stötar och repor samtidigt som det bidrar till en mjuk och len känsla när du håller telefonen och ett lyxigt utseende. Materialet är slitstarkt, motstår fläckar och är lätt att göra rent. Mobilskalet är noga modellanpassat perfekt efter just Galaxy S9. Vad är alcantara? Alcantara är ett tyg av syntetiskt fibermaterial som består av polyester och polyuretan som påminner om mockaskinn. Det kommer ursprungligen från Japan och används idag ofta i premiumsegmentet inom bilar, kläder och inredning. Tyget kan både kem- och vattentvättas. Tyget är endast 1/400 så tjockt som ett hårstrå men ger ändå ett bra skydd som mobilskal. Lyxig och detaljrik Samsung Alcantara Cover tillverkas av företaget Alcantara SpA i Italien och har det mjuka materialet på både in- och utsidan. Det är baksidesskydd som ger din mobil skydd mot repor och verkar stötdämpande vid tapp och fall utan att begränsa någon funktionalitet när du använder din telefon. Sidoknappar är också täckta men markerade för att ge tåligare skydd.Det mjuka och lyxiga materialvalet ger både skalet och mobilen en premiumkänsla. Samsung 4 2 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung