Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilfodral med transparent lock och ställfunktion till Note9

Samsung Clear View Cover Galaxy Note9 Blue

  Art.nr: 1004569
 • Officiellt fodral från Samsung
 • Se notiser och svara på samtal utan att lyfta locket
 • Smart ställfunktion
 • Skydda mot smuts och repor
 • Alla anslutningar är tillgängliga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Clear View standing Cover är ett officiellt mobilfodral från Samsung till Galaxy Note9. Det täcker både fram- och baksidan med ett blankt semitransparent lock som låter dig se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Silikonfilm och beläggning på skyddets insida skyddar telefonen mot repor, smuts och fingeravtryck utan att hindra någon funktionalitet. Till och med pekskärmen fungerar med locket stängt så du kan svara på samtal, avfärda larm eller byta låtspår med mera. Samsung Clear View standing Cover kommer i färger matchande Note9.

Samsung Clear View Cover Galaxy Note9 Blue

Ställfunktion

Mobilfodralets smarta ställfunktion är perfekt för dig som gillar att kolla på film och serier, spela spel eller för att läsa recept i köket. Öppna locket och använd det som stativ till mobiltelefonen för att få skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning.

Titta även på

(2 st)
 • LED-indikatorer på locket
 • Svara på samtal med stängt lock
 • Kreditkortsficka

149:-

Titta även på

(2 st)
 • LED-indikatorer på locket
 • Svara på samtal med stängt lock
 • Kreditkortsficka

149:-

Samsung Samsung Clear View Cover Galaxy Note9 Blue EF-ZN960CLEGWW Samsung Clear View standing Cover är ett officiellt mobilfodral från Samsung till Galaxy Note9. Det täcker både fram- och baksidan med ett blankt semitransparent lock som låter dig se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Silikonfilm och beläggning på skyddets insida skyddar telefonen mot repor, smuts och fingeravtryck utan att hindra någon funktionalitet. Till och med pekskärmen fungerar med locket stängt så du kan svara på samtal, avfärda larm eller byta låtspår med mera. Samsung Clear View standing Cover kommer i färger matchande Note9. Ställfunktion Mobilfodralets smarta ställfunktion är perfekt för dig som gillar att kolla på film och serier, spela spel eller för att läsa recept i köket. Öppna locket och använd det som stativ till mobiltelefonen för att få skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning. Samsung 4 1 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung