Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilfodral med transparent lock till Galaxy S20

Samsung Clear View Cover Galaxy S20 Black

  Art.nr: 1011513
  • Officiellt fodral från Samsung
  • Se notiser genom locket
  • Skyddar mot smuts och repor
  • Alla anslutningar är tillgängliga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Clear View Cover är ett originalskal från Samsung till Galaxy S20 som består av ett perfekt modellanpassat hårt mobilskal samt ett semitransparent lock. Det ger dig ett fodral som skyddar både fram- och baksidan av din mobil samtidigt som du kan se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display.

Matchar och skyddar

Clear View Cover har ett semitransparent och lätt färgat lock som du kan färgmatcha med din mobil. Det ger ett bra skydd mot repor på displayen, utan att hindra dig från att se vad som händer i din mobiltelefon. Läs av tiden, se notiser och vem som ringer även med locket stängt. Insidan av locket har en slät och len yta som är snäll mot skärmen.
Det hårda mobilskalet som du knäpper fast på baksidan av mobilen skyddar mot all möjlig yttre påverkan såsom stötar, slag, slitage och tappskador.

Självklart har du fortfarande tillgång till kamera, knappar och portar. Clear View Cover går även behålla på vid trådlös laddning, men bör avlägsnas när du ska dela ström med annan enhet för allra bästa resultat.

1011513 Samsung Samsung Clear View Cover Galaxy S20 Black EF-ZG980CBEGEU Clear View Cover är ett originalskal från Samsung till Galaxy S20 som består av ett perfekt modellanpassat hårt mobilskal samt ett semitransparent lock. Det ger dig ett fodral som skyddar både fram- och baksidan av din mobil samtidigt som du kan se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Matchar och skyddar Clear View Cover har ett semitransparent och lätt färgat lock som du kan färgmatcha med din mobil. Det ger ett bra skydd mot repor på displayen, utan att hindra dig från att se vad som händer i din mobiltelefon. Läs av tiden, se notiser och vem som ringer även med locket stängt. Insidan av locket har en slät och len yta som är snäll mot skärmen.Det hårda mobilskalet som du knäpper fast på baksidan av mobilen skyddar mot all möjlig yttre påverkan såsom stötar, slag, slitage och tappskador. Självklart har du fortfarande tillgång till kamera, knappar och portar. Clear View Cover går även behålla på vid trådlös laddning, men bör avlägsnas när du ska dela ström med annan enhet för allra bästa resultat. Samsung 3,3 3 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung