Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilfodral med ställfunktion & transparent lock till Galaxy S9

Samsung Clear View Cover Galaxy S9 Blue

  Art.nr: 1002941
  • Officiellt fodral från Samsung
  • Se notiser och svara på samtal utan att lyfta locket
  • Smart ställfunktion
  • Skydda mot smuts och repor
  • Alla anslutningar är tillgängliga

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Clear View standing Cover är ett officiellt mobilfodral från Samsung till Galaxy S9. Det täcker både fram- och baksidan med ett blankt semitransparent lock som låter dig se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Silikonfilm och beläggning på skyddets insida skyddar telefonen mot repor, smuts och fingeravtryck utan att hindra någon funktionalitet. Till och med pekskärmen fungerar med locket stängt så du kan svara på samtal, avfärda larm eller byta låtspår med mera. Samsung Clear View standing Cover kommer i färger matchande Galaxy S9.

Originalskal till Samsung Galaxy S9 Clear View Standing Cover

Ställfunktion

Mobilfodralets smarta ställfunktion är perfekt för dig som gillar att kolla på film och serier, spela spel eller för att läsa recept i köket. Öppna locket och använd det som stativ till mobiltelefonen för att få skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning.

Matcha mobilen med fodralet

Förutom att matcha Clear View-fodralet med din mobils yttre färg kan du även matcha insidan - det vill säga displayen. Tillsammans med Clear View-fodralen finns teman som du kan använda för att ändra telefonens grafiska utseende ända ner till ikon-nivå. Med en NFC-tagg får du rekommenderade färgteman.

Samsung Clear View Standing Cover Galaxy S9
Samsung Samsung Clear View Cover Galaxy S9 Blue EF-ZG960CLEGWW Samsung Clear View standing Cover är ett officiellt mobilfodral från Samsung till Galaxy S9. Det täcker både fram- och baksidan med ett blankt semitransparent lock som låter dig se klockan, notiser och händelser från telefonens always-on-display. Silikonfilm och beläggning på skyddets insida skyddar telefonen mot repor, smuts och fingeravtryck utan att hindra någon funktionalitet. Till och med pekskärmen fungerar med locket stängt så du kan svara på samtal, avfärda larm eller byta låtspår med mera. Samsung Clear View standing Cover kommer i färger matchande Galaxy S9. Ställfunktion Mobilfodralets smarta ställfunktion är perfekt för dig som gillar att kolla på film och serier, spela spel eller för att läsa recept i köket. Öppna locket och använd det som stativ till mobiltelefonen för att få skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning. Matcha mobilen med fodralet Förutom att matcha Clear View-fodralet med din mobils yttre färg kan du även matcha insidan - det vill säga displayen. Tillsammans med Clear View-fodralen finns teman som du kan använda för att ändra telefonens grafiska utseende ända ner till ikon-nivå. Med en NFC-tagg får du rekommenderade färgteman. Samsung 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung