Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilfodral med LED-aviseringar till Samsung Galaxy S10+

Samsung LED View Cover Galaxy S10+ Black

  Art.nr: 1007053
  • LED-indikatorer på locket
  • Svara på samtal med locket stängt
  • Kreditkortsficka
  • Anpassa LED-ikonerna
  • Heltäckande skydd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med LED View Cover kan du hålla koll på vad som händer i din Samsung Galaxy S10+ men ändå få ett heltäckande skydd. Detta mobilfodral skyddar både fram- och baksida men låter dig ändå ha full uppsikt och till och med ta emot samtal utan att lyfta på locket tack vare smart teknologi med LED-ikoner som visar tiden, vem som ringer och andra notiser. Anpassa ikonerna och använd LED View Cover som plånbok tack vare kortfack på insidan av locket.

Full koll utan att lyfta på locket

LED View Cover knäpps fast på baksidan av mobilen och skyddar telefonen från repor, stötar och slitage medan locket skyddar skärmen. Tack vare NFC och smart teknologi med små LED-lampor i mobilfodralets lock kan du se klockan och andra notiser även med locket stängt. På så sätt behöver du inte ta upp mobilen eller lyfta på locket för att se vad som händer i din mobil.
Du kan till och med svara och avvisa inkommande samtal och stänga av alarm direkt på locket. Tack vare hål för högtalaren i locket kan du både svara och föra ett inkommande samtal utan att behöva lyfta på locket.

Samsung LED View Cover Galaxy S10+ Black

Anpassa ikonerna

Olika ikoner visar olika typer av notiser såsom klockslag, SMS, missat samtal med mera. På så sätt kan du ha full kontroll över din telefon även när den ligger med locket stängt. Du kan till och med anpassa de lika ikonerna som du vill. Välj mellan 54 ikoner eller skapa din egen för att exempelvis koppla olika ikoner till dina kontakter så du ser direkt vem det är som ringer.

Kortfack och laddning

På insidan av locket till LED View Cover finns ett kortfack. Tack vare Samsung Pay i telefonen som ditt betalkort kan du ha exempelvis ditt ID-/körkort i fodralet och använda LED View Cover som plånbok och slipper hålla reda på två saker.

Samsung LED View Cover behöver inte laddas i sig och kan behållas på vid trådlös laddning av mobilen men bör avlägsnas när du ska dela ström med annan enhet för allra bästa resultat.

1007053 Samsung Samsung LED View Cover Galaxy S10+ Black EF-NG975PBEGWW Med LED View Cover kan du hålla koll på vad som händer i din Samsung Galaxy S10+ men ändå få ett heltäckande skydd. Detta mobilfodral skyddar både fram- och baksida men låter dig ändå ha full uppsikt och till och med ta emot samtal utan att lyfta på locket tack vare smart teknologi med LED-ikoner som visar tiden, vem som ringer och andra notiser. Anpassa ikonerna och använd LED View Cover som plånbok tack vare kortfack på insidan av locket. Full koll utan att lyfta på locket LED View Cover knäpps fast på baksidan av mobilen och skyddar telefonen från repor, stötar och slitage medan locket skyddar skärmen. Tack vare NFC och smart teknologi med små LED-lampor i mobilfodralets lock kan du se klockan och andra notiser även med locket stängt. På så sätt behöver du inte ta upp mobilen eller lyfta på locket för att se vad som händer i din mobil.Du kan till och med svara och avvisa inkommande samtal och stänga av alarm direkt på locket. Tack vare hål för högtalaren i locket kan du både svara och föra ett inkommande samtal utan att behöva lyfta på locket. Anpassa ikonerna Olika ikoner visar olika typer av notiser såsom klockslag, SMS, missat samtal med mera. På så sätt kan du ha full kontroll över din telefon även när den ligger med locket stängt. Du kan till och med anpassa de lika ikonerna som du vill. Välj mellan 54 ikoner eller skapa din egen för att exempelvis koppla olika ikoner till dina kontakter så du ser direkt vem det är som ringer. Kortfack och laddning På insidan av locket till LED View Cover finns ett kortfack. Tack vare Samsung Pay i telefonen som ditt betalkort kan du ha exempelvis ditt ID-/körkort i fodralet och använda LED View Cover som plånbok och slipper hålla reda på två saker. Samsung LED View Cover behöver inte laddas i sig och kan behållas på vid trådlös laddning av mobilen men bör avlägsnas när du ska dela ström med annan enhet för allra bästa resultat. Samsung 1,8 6 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung