Mobilskal med LED-aviseringar till Samsung Galaxy S9

Samsung LED View Cover Galaxy S9 Black

  Art.nr: 1002948
  • LED-indikatorer på locket
  • Svara på samtal med stängt lock
  • Kreditkortsficka
  • Anpassa med LED-ikoner
  • Skyddar mot repor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Håll koll på din Samsung Galaxy S9 utan att behöva öppna locket med LED View Cover. Det är ett mobilfodral som skyddar både fram- och baksida på din mobil från repor, men ändå låter dig ha full uppsikt över vad som händer tack vare smarta LED-ikoner på framsidan. Anpassa ikonerna och använd LED View Cover som plånbok tack vare kortfack på insidan av locket.

Håll koll på din mobil

LED View Cover knäpps fast på baksidan av mobilen och skyddar telefonen från repor och stötar, medan locket skyddar skärmen. För att du inte ska missa vad som händer i din mobil eller behöva lyfta på locket om och om igen för att kontrollera får du uppdateringar direkt genom ikoner bestående av små LED-lampor inbyggda i locket. 

Olika ikoner visar olika typer av notiser såsom klockslag, SMS, missat samtal med mera. På så sätt kan du ha full kontroll över din telefon även när den ligger med locket stängt.
Du kan till och med anpassa de lika ikonerna som du vill. Välj mellan 54 ikoner eller skapa din egen för att exempelvis koppla olika ikoner till dina kontakter så du ser direkt vem det är som ringer.

Använd telefonen med locket stängt

Det unika LED-fodralet låter dig även besvara inkommande samtal eller starta timern utan öppna locket. Bara svep med fingret ovanpå locket och för samtal med locket stängt.

Kortfack

På insidan av locket till LED View Cover finns ett kortfack. Tack vare Samsung Pay i telefonen som ditt betalkort kan du ha exempelvis ditt ID-/körkort i fodralet och använda LED View Cover som plånbok och slipper hålla reda på två saker.

1002948 Samsung Samsung LED View Cover Galaxy S9 Black EF-NG960PBEGWW Håll koll på din Samsung Galaxy S9 utan att behöva öppna locket med LED View Cover. Det är ett mobilfodral som skyddar både fram- och baksida på din mobil från repor, men ändå låter dig ha full uppsikt över vad som händer tack vare smarta LED-ikoner på framsidan. Anpassa ikonerna och använd LED View Cover som plånbok tack vare kortfack på insidan av locket. Håll koll på din mobil LED View Cover knäpps fast på baksidan av mobilen och skyddar telefonen från repor och stötar, medan locket skyddar skärmen. För att du inte ska missa vad som händer i din mobil eller behöva lyfta på locket om och om igen för att kontrollera får du uppdateringar direkt genom ikoner bestående av små LED-lampor inbyggda i locket.  Olika ikoner visar olika typer av notiser såsom klockslag, SMS, missat samtal med mera. På så sätt kan du ha full kontroll över din telefon även när den ligger med locket stängt.Du kan till och med anpassa de lika ikonerna som du vill. Välj mellan 54 ikoner eller skapa din egen för att exempelvis koppla olika ikoner till dina kontakter så du ser direkt vem det är som ringer. Använd telefonen med locket stängt Det unika LED-fodralet låter dig även besvara inkommande samtal eller starta timern utan öppna locket. Bara svep med fingret ovanpå locket och för samtal med locket stängt. Kortfack På insidan av locket till LED View Cover finns ett kortfack. Tack vare Samsung Pay i telefonen som ditt betalkort kan du ha exempelvis ditt ID-/körkort i fodralet och använda LED View Cover som plånbok och slipper hålla reda på två saker. Samsung 5 2 289 SEK 289 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung