Fodral med aviseringsfönster till Galaxy Note10 Lite

Samsung S View Wallet Cover White Samsung Galaxy Note10 Lite

  Art.nr: 1011239
  • Omslutande skydd
  • Kortficka på insidan av locket
  • Fönster för aviseringar
  • Upphöjda kanter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Var säker på att du inte missar någon avisering, samtidigt som du ger din telefon ett omslutande skydd med S View Wallet Cover till Galaxy Note10 Lite. Fodralets lock har en kortficka på insidan och är även utrustat med ett fönster i toppen. En smart sensor känner av när locket är stängt och ändrar utformningen på låsskärmen för att du alltid ska ha enkel tillgång, både till klockan och till dina aviseringar.

Tillgång till nyckelfunktioner

Det smarta fönstret är vad som särskiljer S View Wallet Cover från andra mobilfodral. Fortsatt översikt över dina aviseringar är bara en del av vad fodralet har att erbjuda. Du kan till exempel också fortsatt använda dig av telefonens nyckelfunktioner, som att enkelt besvara samtal, utan att behöva öppna locket.

Kortficka på insidan

En kortficka behöver inte nödvändigtvis betyda att det endast finns en kortplats. Den något gömda kortfickan på insidan av locket är rymlig nog för att du ska kunna bära med dig dina viktigaste kort överallt. Lämna plånboken hemma om du vet att du ska iväg på en kort tur på stan och känn att du har ännu bättre koll på allt du har med dig.

I förpackningen

  • S View Wallet Cover till Galaxy Note10 Lite
1011239 Samsung Samsung S View Wallet Cover White Samsung Galaxy Note10 Lite EF-EN770PWEGEU Var säker på att du inte missar någon avisering, samtidigt som du ger din telefon ett omslutande skydd med S View Wallet Cover till Galaxy Note10 Lite. Fodralets lock har en kortficka på insidan och är även utrustat med ett fönster i toppen. En smart sensor känner av när locket är stängt och ändrar utformningen på låsskärmen för att du alltid ska ha enkel tillgång, både till klockan och till dina aviseringar. Tillgång till nyckelfunktioner Det smarta fönstret är vad som särskiljer S View Wallet Cover från andra mobilfodral. Fortsatt översikt över dina aviseringar är bara en del av vad fodralet har att erbjuda. Du kan till exempel också fortsatt använda dig av telefonens nyckelfunktioner, som att enkelt besvara samtal, utan att behöva öppna locket. Kortficka på insidan En kortficka behöver inte nödvändigtvis betyda att det endast finns en kortplats. Den något gömda kortfickan på insidan av locket är rymlig nog för att du ska kunna bära med dig dina viktigaste kort överallt. Lämna plånboken hemma om du vet att du ska iväg på en kort tur på stan och känn att du har ännu bättre koll på allt du har med dig. I förpackningen S View Wallet Cover till Galaxy Note10 Lite Samsung 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung