Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mjukt och skyddande silikonskal för Galaxy Note10+

Samsung Silicone Cover Galaxy Note 10 Plus Black

  Art.nr: 1009458
  • Originalskal från Samsung
  • Silkeslen och matt finish
  • Täckta sidoknappar
  • Stötdämpande och skyddande

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Silicone Cover är ett originalskal från Samsung till Galaxy Note10+ i härligt slät och len silikon. Mobilskalet både skyddar mot yttre åverkan samtidigt som det förhöjer känslan av mobilen i handen och minskar halkrisken. Hörn och kanter är stabila och heltäckande på alla sidor utom botten för att vara stötdämpande och ge ett bra skydd mot vardagligt slitage, repor och tappskador.

Mobilskalet snäpps fast på baksidan av telefonen med perfekt passform och självklart med full åtkomst till alla portar, knappar och funktioner. Även sidoknapparna är täckta med mjukt och flexibelt silikon. Knapparna är markerade med upphöjningar för att du dels lättare ska hitta dem och även ge en bra taktil känsla.
Skalet bidrar till ett extra skyddslager som skyddar mot stötar, slitage och tappskador. Den supersläta och lena utsidan av skalet ger dig dessutom en helt ny skön känsla när du håller din Galaxy Note 10+ i handen.

1009458 1009458 Samsung Samsung Silicone Cover Galaxy Note 10 Plus Black EF-PN975TBEGWW Silicone Cover är ett originalskal från Samsung till Galaxy Note10+ i härligt slät och len silikon. Mobilskalet både skyddar mot yttre åverkan samtidigt som det förhöjer känslan av mobilen i handen och minskar halkrisken. Hörn och kanter är stabila och heltäckande på alla sidor utom botten för att vara stötdämpande och ge ett bra skydd mot vardagligt slitage, repor och tappskador. Mobilskalet snäpps fast på baksidan av telefonen med perfekt passform och självklart med full åtkomst till alla portar, knappar och funktioner. Även sidoknapparna är täckta med mjukt och flexibelt silikon. Knapparna är markerade med upphöjningar för att du dels lättare ska hitta dem och även ge en bra taktil känsla.Skalet bidrar till ett extra skyddslager som skyddar mot stötar, slitage och tappskador. Den supersläta och lena utsidan av skalet ger dig dessutom en helt ny skön känsla när du håller din Galaxy Note 10+ i handen. Samsung 5 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung