Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
3 för 2

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Silicone Cover är ett originalskal från Samsung till Galaxy S10e i härligt slät och len silikon. Mobilskalet både skyddar mot yttre åverkan samtidigt som det förhöjer känslan av mobilen i handen och minskar halkrisken. Hörn och kanter är stabila och heltäckande på alla sidor utom botten för att vara stötdämpande och ge ett bra skydd mot vardagligt slitage, repor och tappskador.

Mobilskalet snäpps fast på baksidan av telefonen med perfekt passform och självklart med full åtkomst till alla portar, knappar och funktioner. Även sidoknapparna är täckta med mjukt och flexibelt silikon. Knapparna är markerade med upphöjningar för att du dels lättare ska hitta dem och även ge en bra taktil känsla.
Skalet bidrar till ett extra skyddslager som skyddar mot stötar, slitage och tappskador. Den supersläta och lena utsidan av skalet ger dig dessutom en helt ny skön känsla när du håller din Galaxy S10e i handen.

Titta även på

(1 st)
 • Integrerat kickstand
 • Uppfyller MIL-STD 810G
 • Fungerar med trådlös laddning

249:-

Titta även på

(1 st)
 • Integrerat kickstand
 • Uppfyller MIL-STD 810G
 • Fungerar med trådlös laddning

249:-

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Perfekt modellanpassat
 • Fungerar med Samsungs fingertrycksavläsare i skärmen
 • Skyddar skärmen mot repor och sprickskador

149:-

Samsung Samsung Silicone Cover Galaxy S10e White EF-PG970TWEGWW Silicone Cover är ett originalskal från Samsung till Galaxy S10e i härligt slät och len silikon. Mobilskalet både skyddar mot yttre åverkan samtidigt som det förhöjer känslan av mobilen i handen och minskar halkrisken. Hörn och kanter är stabila och heltäckande på alla sidor utom botten för att vara stötdämpande och ge ett bra skydd mot vardagligt slitage, repor och tappskador. Mobilskalet snäpps fast på baksidan av telefonen med perfekt passform och självklart med full åtkomst till alla portar, knappar och funktioner. Även sidoknapparna är täckta med mjukt och flexibelt silikon. Knapparna är markerade med upphöjningar för att du dels lättare ska hitta dem och även ge en bra taktil känsla.Skalet bidrar till ett extra skyddslager som skyddar mot stötar, slitage och tappskador. Den supersläta och lena utsidan av skalet ger dig dessutom en helt ny skön känsla när du håller din Galaxy S10e i handen. Samsung 229 SEK 229 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung