Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flipcover till Samsung Galaxy A50

Samsung Wallet Cover Galaxy A50 White

  Art.nr: 1007829
  • Originalskal från Samsung
  • Kortfack på insidan
  • Perfekt passform
  • Tunn design
  • Skyddar mot repor och slitage

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Wallet Cover är ett originalskal från Samsung, perfekt anpassat till Samsung Galaxy A50. Detta flipcover skyddar både fram- och baksida av din mobil så du minimerar repor, slitage och skador om du skulle tappa din mobil.

Wallet Cover till Galaxy A50 har en tunn utformning för att vara ett fodral som skyddar utan att göra mobilen klumpig. Insidan av locket har dessutom ett kortfack för att få plats med exempel legitimation eller betalkort.

1007829 Samsung Samsung Wallet Cover Galaxy A50 White EF-WA505PWEGWW Samsung Wallet Cover är ett originalskal från Samsung, perfekt anpassat till Samsung Galaxy A50. Detta flipcover skyddar både fram- och baksida av din mobil så du minimerar repor, slitage och skador om du skulle tappa din mobil.Wallet Cover till Galaxy A50 har en tunn utformning för att vara ett fodral som skyddar utan att göra mobilen klumpig. Insidan av locket har dessutom ett kortfack för att få plats med exempel legitimation eller betalkort. Samsung 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung