Flipcover till Samsung Galaxy A70

Samsung Wallet Cover Galaxy A70 Black

  Art.nr: 1007830
  • Originalskal från Samsung
  • Kortfack på insidan
  • Perfekt passform
  • Tunn design
  • Skyddar mot repor och slitage

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Wallet Cover är ett originalskal från Samsung, perfekt anpassat till Samsung Galaxy A70. Detta flipcover skyddar både fram- och baksida av din mobil så du minimerar repor, slitage och skador om du skulle tappa din mobil.

Wallet Cover till Galaxy A70 har en tunn utformning för att vara ett fodral som skyddar utan att göra mobilen klumpig. Insidan av locket har dessutom ett kortfack för att få plats med exempel legitimation eller betalkort.

1007830 Samsung Samsung Wallet Cover Galaxy A70 Black EF-WA705PBEGWW Samsung Wallet Cover är ett originalskal från Samsung, perfekt anpassat till Samsung Galaxy A70. Detta flipcover skyddar både fram- och baksida av din mobil så du minimerar repor, slitage och skador om du skulle tappa din mobil.Wallet Cover till Galaxy A70 har en tunn utformning för att vara ett fodral som skyddar utan att göra mobilen klumpig. Insidan av locket har dessutom ett kortfack för att få plats med exempel legitimation eller betalkort. Samsung 2,3 3 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung