Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
3 för 2

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Wallet Cover är ett originalskal från Samsung, perfekt anpassat till Samsung Galaxy A70. Detta flipcover skyddar både fram- och baksida av din mobil så du minimerar repor, slitage och skador om du skulle tappa din mobil.

Wallet Cover till Galaxy A70 har en tunn utformning för att vara ett fodral som skyddar utan att göra mobilen klumpig. Insidan av locket har dessutom ett kortfack för att få plats med exempel legitimation eller betalkort.

Samsung Samsung Wallet Cover Galaxy A70 White EF-WA705PWEGWW Samsung Wallet Cover är ett originalskal från Samsung, perfekt anpassat till Samsung Galaxy A70. Detta flipcover skyddar både fram- och baksida av din mobil så du minimerar repor, slitage och skador om du skulle tappa din mobil.Wallet Cover till Galaxy A70 har en tunn utformning för att vara ett fodral som skyddar utan att göra mobilen klumpig. Insidan av locket har dessutom ett kortfack för att få plats med exempel legitimation eller betalkort. Samsung 2 2 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung