Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stötdämpande och reptåligt mobilskal till Samsung Note 8

Spigen Rugged Armor Galaxy Note 8

  Art.nr: 247357
  • Tillverkat i TPU-mjukplast
  • Skyddar skärm och kamera
  • Air Cushion Technology för optimal stötdämpning
  • Rejäl design

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Spigen Rugged Armor tar hand om din Samsung Galaxy Note 8 på bästa tänkbara sätt. Det helgjutna skalet i mjuk TPU-plast med spindelvävsmönster och Air Cushion Technology på alla hörn säkerställer full effekt av stötdämpning. Resultatet är ett skal som både skyddar samtidigt som det är greppvänligt och snyggt.
Utskjutande kanter runt skärm, kamera och fingeravtrycksläsare motverkar repor även om du lägger ner telefonen med displayen nedåt. Alla knappar och anslutningar har självklart öppningar för ett tillgängligt och optimalt användande av din mobiltelefon. Spigen Rugged Armor är ett snyggt och omfattande skydd till din Samsung Galaxy Note 8, helt enkelt! 

Spiegen Rugged Armor Samsung Galaxy Note 8
247357 Spigen Spigen Rugged Armor Galaxy Note 8 587CS22061 Spigen Rugged Armor tar hand om din Samsung Galaxy Note 8 på bästa tänkbara sätt. Det helgjutna skalet i mjuk TPU-plast med spindelvävsmönster och Air Cushion Technology på alla hörn säkerställer full effekt av stötdämpning. Resultatet är ett skal som både skyddar samtidigt som det är greppvänligt och snyggt. Utskjutande kanter runt skärm, kamera och fingeravtrycksläsare motverkar repor även om du lägger ner telefonen med displayen nedåt. Alla knappar och anslutningar har självklart öppningar för ett tillgängligt och optimalt användande av din mobiltelefon. Spigen Rugged Armor är ett snyggt och omfattande skydd till din Samsung Galaxy Note 8, helt enkelt!  Samsung 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung