Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ekologiskt och plastfritt mobilskal till Galaxy S10e

Tolerate Eco Case Charcoal Black for Samsung Galaxy S10e

  Art.nr: 1010019
  • Skyddar mot stötar och repor
  • Levereras i nedbrytbar förpackning
  • Stödjer trådlös laddning
  • Greppvänlig med slät finish
  • 100 % plastfritt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Framtiden är grön. TOLERATE ECO CASE är ett mobilskal tillverkat av 100 % nedbrytbara material. Kombinationen av majs, kol, ris och vete resulterar i ett plastfritt, stötabsorberande skal som värnar lika mycket om din smartphones säkerhet som om vår planets framtid. Beroende på förhållanden så bryts ett ECO-skal ned av naturen inom 6-12 månader. 

Välj ett mobilskal som är tillverkat för noll klimatpåverkan och var med och gör skillnad.

TOLERATE ECO CASE har getts en slät och greppvänlig finish

Tunt och slätt

Skalet är endast 1,8 mm tjockt, vilket gör att din telefon bevaras tunn. Det har dessutom getts en slät och greppvänlig finish som gör att telefonen ligger tryggt och fint i handen. Du får samma känsla som med ett traditionellt mobilskal, med fördelen att du samtidigt gör något bra för vår planet.

Stöd för trådlös laddning

Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en trådlös laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning.

Till och med förpackningen är nedbrytbar

TOLERATE har tänkt ekologiskt från början till slut. Därför levereras det 100 % nedbrytbara mobilskalet givetvis i en 100 % nedbrytbar förpackning, som även den är helt plastfri. 

100 % nedbrytbart mobilskal, 100 % nedbrytbar förpackning
1010019 Tolerate Tolerate Eco Case Charcoal Black for Samsung Galaxy S10e ED120029 Framtiden är grön. TOLERATE ECO CASE är ett mobilskal tillverkat av 100 % nedbrytbara material. Kombinationen av majs, kol, ris och vete resulterar i ett plastfritt, stötabsorberande skal som värnar lika mycket om din smartphones säkerhet som om vår planets framtid. Beroende på förhållanden så bryts ett ECO-skal ned av naturen inom 6-12 månader. Välj ett mobilskal som är tillverkat för noll klimatpåverkan och var med och gör skillnad. Tunt och slätt Skalet är endast 1,8 mm tjockt, vilket gör att din telefon bevaras tunn. Det har dessutom getts en slät och greppvänlig finish som gör att telefonen ligger tryggt och fint i handen. Du får samma känsla som med ett traditionellt mobilskal, med fördelen att du samtidigt gör något bra för vår planet. Stöd för trådlös laddning Med ett tunt mobilskal blir det ännu enklare att ladda trådlöst. Du behöver inte krångla med att ta av skalet innan du ska ladda din telefon på en trådlös laddare. Det är bara att lägga telefonen på plattan för att påbörja laddning. Till och med förpackningen är nedbrytbar TOLERATE har tänkt ekologiskt från början till slut. Därför levereras det 100 % nedbrytbara mobilskalet givetvis i en 100 % nedbrytbar förpackning, som även den är helt plastfri.  Samsung 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung