Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Transparent mobilskal med skärmlock till Galaxy A3 (2017)

Xqisit Flap Cover Adour Black for Galaxy A3 (2017)

  Art.nr: 1002426
  • Transparent baksida
  • Perfekt passform
  • Kreditkortsficka på insidan av locket
  • Full åtkomst till knappar och uttag

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Flap Cover Adour är ett mobilskal som skyddar både fram- och baksida på din Samsung Galaxy A3 (2017). Den transparenta baksidan skyddar utan att dölja din smartphones färg och design, medan ett lock skyddar skärmen från repor och stötar.

Locket har en framsida i gråsvart, stilrent konstläder med en mjuk insida som effektivt skyddar displayen. På insidan finns ett kortfacket som är perfekt för ditt viktigaste kort som exempelvis körkortet, kontokortet eller ditt ID-kort.

Xqisit Flap Cover Adour hindrar dig inte från att använda din smartphone utan du har full tillgång till knappar, uttag och kamera. Det är ett slimmat plånboksfodral som behåller din mobiltelefons tunna och lätta design.

1002426 1002426 Xqisit Xqisit Flap Cover Adour Black for Galaxy A3 (2017) 28231 Xqisit Flap Cover Adour är ett mobilskal som skyddar både fram- och baksida på din Samsung Galaxy A3 (2017). Den transparenta baksidan skyddar utan att dölja din smartphones färg och design, medan ett lock skyddar skärmen från repor och stötar. Locket har en framsida i gråsvart, stilrent konstläder med en mjuk insida som effektivt skyddar displayen. På insidan finns ett kortfacket som är perfekt för ditt viktigaste kort som exempelvis körkortet, kontokortet eller ditt ID-kort. Xqisit Flap Cover Adour hindrar dig inte från att använda din smartphone utan du har full tillgång till knappar, uttag och kamera. Det är ett slimmat plånboksfodral som behåller din mobiltelefons tunna och lätta design. Samsung 179 SEK 179 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung