Transparent och mjukt skal till Samsung Galaxy S10

Xqisit Flex Case Clear Galaxy S10

  Art.nr: 1007259
  • Flexibelt TPU-material
  • Skyddar utan att dölja telefonens design
  • Antislip-yta
  • Skyddar mot repor och stötar
  • Tillgång till kamera, knappar och portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Flex Case är ett mobilskal som ger ett diskret skydd till Samsung Galaxy S10. Mobilskalet skyddar mot stötar, repor och slag utan att det knapps märks att du har ett skal på telefonen då det transparenta materialet bevarar din mobiltelefons design och originalfärg. 

Xqisit Flex Case är tillverkat i mjukt och flexibelt TPU-material som är en sorts plast och har många fördelaktiga, skyddande egenskaper och som påminner om silikon i materialet. Skalet täcker mobilens baksida och kanter och har en anti-slip yta vilket innebär ett bra grepp i alla lägen. Självklart har du öppningar för kamera, knappar och portar så att du kan njuta av din telefon till fullo precis som vanligt.

1007259 Xqisit Xqisit Flex Case Clear Galaxy S10 34784 Xqisit Flex Case är ett mobilskal som ger ett diskret skydd till Samsung Galaxy S10. Mobilskalet skyddar mot stötar, repor och slag utan att det knapps märks att du har ett skal på telefonen då det transparenta materialet bevarar din mobiltelefons design och originalfärg.  Xqisit Flex Case är tillverkat i mjukt och flexibelt TPU-material som är en sorts plast och har många fördelaktiga, skyddande egenskaper och som påminner om silikon i materialet. Skalet täcker mobilens baksida och kanter och har en anti-slip yta vilket innebär ett bra grepp i alla lägen. Självklart har du öppningar för kamera, knappar och portar så att du kan njuta av din telefon till fullo precis som vanligt. Samsung 5 1 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung