Bumperskal med transparent baksida till Galaxy S9

Xqisit Mitico Bumper Clear/Black Galaxy S9

  Art.nr: 1002578
  • Mjuk och flexibel baksida i transparent TPU
  • Stötdämpande ram
  • Täckta knappar
  • Förhöjda kanter runt displayen
  • Anti-UV-gulningsteknik behåller klarheten

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din Samsung Galaxy S9 utan att dölja mobilens design. Xqisit Mitico Bumper case är ett mobilskal med transparent baksida i mjuk och flexibel TPU samt förstärkt och stötdämpande svart ram som skyddar telefonen från tappskador. Tack vare att ramen är något förhöjd på framsidan skyddar Mitico Bumper case även displayen från repor om mobilen hamnar upp-och-ned.

Tack vare anti-UV-gulningsteknik behåller Mitico Bumper case sin klarhet utan att gulna med tiden. Insidan av skyddet har en yta som inte kladdar eller fastnar mot telefonens baksida.

Skyddar diskret

Xqisit Mitico Bumper case är en perfekt kompromiss för dig som vill vara rädd om din mobiltelefon och skydda den från stötar, slag och repor men samtidigt vill behålla så mycket som möjligt av telefonens färg, form och design. Det slimmade mobilskalet är tillverkat av böjlig och transparent FleXQ™ som bevarar ditt färgval på telefonen medan den stötdämpande ramen förstärkt med ShoXQ™ skyddar telefonen vid exempelvis tapp och fall.

1002578 Xqisit Xqisit Mitico Bumper Clear/Black Galaxy S9 31519 Skydda din Samsung Galaxy S9 utan att dölja mobilens design. Xqisit Mitico Bumper case är ett mobilskal med transparent baksida i mjuk och flexibel TPU samt förstärkt och stötdämpande svart ram som skyddar telefonen från tappskador. Tack vare att ramen är något förhöjd på framsidan skyddar Mitico Bumper case även displayen från repor om mobilen hamnar upp-och-ned. Tack vare anti-UV-gulningsteknik behåller Mitico Bumper case sin klarhet utan att gulna med tiden. Insidan av skyddet har en yta som inte kladdar eller fastnar mot telefonens baksida. Skyddar diskret Xqisit Mitico Bumper case är en perfekt kompromiss för dig som vill vara rädd om din mobiltelefon och skydda den från stötar, slag och repor men samtidigt vill behålla så mycket som möjligt av telefonens färg, form och design. Det slimmade mobilskalet är tillverkat av böjlig och transparent FleXQ™ som bevarar ditt färgval på telefonen medan den stötdämpande ramen förstärkt med ShoXQ™ skyddar telefonen vid exempelvis tapp och fall. Samsung 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung