Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal i konstläder till Samsung Galaxy A5 (2017)

Xqisit Slim Wallet Case A5 (2017)

  Art.nr: 240292
  • Plats för kreditkort
  • Tåligt polykarbonat-material
  • Robust design
  • Magnetlås

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta mobilskal gifter två av dina favoritägodelar, nämligen plånboken och mobiltelefonen. Med detta Xqisit Slim Wallet Case tar du snabbt med dig dina viktigaste kreditkort samtidigt som du skyddar din mobiltelefon mot repor och damm: praktiskt! Skalet är tillverkat av tåligt och slitstarkt polykarbonat-material. Designen är robust och elegant med konstläder. Mobilskalet stängs med ett smidigt magnetlås vilket innebär att du snabbt kan öppna och stänga det. 

240292 Xqisit Xqisit Slim Wallet Case A5 (2017) 28055 Detta mobilskal gifter två av dina favoritägodelar, nämligen plånboken och mobiltelefonen. Med detta Xqisit Slim Wallet Case tar du snabbt med dig dina viktigaste kreditkort samtidigt som du skyddar din mobiltelefon mot repor och damm: praktiskt! Skalet är tillverkat av tåligt och slitstarkt polykarbonat-material. Designen är robust och elegant med konstläder. Mobilskalet stängs med ett smidigt magnetlås vilket innebär att du snabbt kan öppna och stänga det.  Samsung 4,6 5 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung