Elegant plånboksfodral till Samsung Galaxy Note9

Xqisit Slim Wallet Selection Case Galaxy Note9

  Art.nr: 1004575
 • Utsida i läderimitation
 • 2 kortfack + sedelficka
 • Ställfunktion för videoläge
 • Modellanpassat plastskal inuti
 • Magnetlås

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Slim Wallet Selection Case till Samsung Galaxy Note9 förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan.

Snygg och praktisk

Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar. 

Xqisit Slim Wallet Selection Case Elegant plånboksfodral till Samsung Galaxy Note9

Mobilskal och plånbok i ett

På insidan av locket finns två kortfack för betalkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Praktiskt och smart.

Slim Wallet Selection Case har dessutom en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser. 

Komplettera ditt köp

(4 st)
 • För alla typer av glasskärmar
 • Högteknologisk nanotätning
 • Osynlig och hållbar

49:-

1004575 Xqisit Xqisit Slim Wallet Selection Case Galaxy Note9 33216 Xqisit Slim Wallet Selection Case till Samsung Galaxy Note9 förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan. Snygg och praktisk Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar.  Mobilskal och plånbok i ett På insidan av locket finns två kortfack för betalkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Praktiskt och smart.Slim Wallet Selection Case har dessutom en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser.  Samsung 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilskal
 4. Samsung