Elegant plånboksfodral till Samsung Galaxy S10+

Xqisit Slim Wallet Selection Case Galaxy S10+

  Art.nr: 1007263
  • Utsida i läderimitation
  • 2 kortfack + sedelficka
  • Ställfunktion för videoläge
  • Modellanpassat plastskal inuti
  • Magnetlås

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Slim Wallet Selection Case till Samsung Galaxy S10+ förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan.

Snygg och praktisk

Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.
Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar.

Xqisit Slim Wallet Selection Case Plånboksfodral till Samsung Galaxy S10+

Ställfunktion

Slim Wallet Selection Case har en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser. 

Mobilskal och plånbok i ett

På insidan av locket finns två kortfack för exempelvis betal-, passer- och körkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Tack vare Samsung Pay i telefonen kan det räcka med bara ett körkort innanför locket i fodralet så kan Slim Wallet Selection Case ersätta din vanliga plånbok. Praktiskt och smart.

1007263 Xqisit Xqisit Slim Wallet Selection Case Galaxy S10+ 34795 Xqisit Slim Wallet Selection Case till Samsung Galaxy S10+ förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan. Snygg och praktisk Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar. Ställfunktion Slim Wallet Selection Case har en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser.  Mobilskal och plånbok i ett På insidan av locket finns två kortfack för exempelvis betal-, passer- och körkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Tack vare Samsung Pay i telefonen kan det räcka med bara ett körkort innanför locket i fodralet så kan Slim Wallet Selection Case ersätta din vanliga plånbok. Praktiskt och smart. Samsung 4,5 2 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Samsung