Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilrent och praktiskt mobilskal till din Xperia Z3

Krusell FlipCase Malmö Xperia Z3 Black

  Art.nr: 209926
  • Fickor för kreditkort
  • Skyddar mot repor och damm
  • Alla anslutningar tillgängliga
  • Ställfunktion
  • Magnetlås

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Krusell FlipCase Malmö Xperia Z3 är en mobilväska som både är stilren och i samma stund väldigt praktisk. Tack vare sin design är väskan skyddande både på mobilens fram och baksida. Du slipper på så sätt repor och damm på din smartphone.

Väskan har en öppning för kameran samt att materialet gör att du får en känsla av kvalité när du håller i mobilen. Alla anslutningar finns tillgängliga när skyddet är på samt att det finns fickor för kreditkort. Du kan även ställa din telefon upp vilket gör det bekvämt att kolla på film m.m.

209926 Krusell Krusell FlipCase Malmö Xperia Z3 Black 75939 Krusell FlipCase Malmö Xperia Z3 är en mobilväska som både är stilren och i samma stund väldigt praktisk. Tack vare sin design är väskan skyddande både på mobilens fram och baksida. Du slipper på så sätt repor och damm på din smartphone.Väskan har en öppning för kameran samt att materialet gör att du får en känsla av kvalité när du håller i mobilen. Alla anslutningar finns tillgängliga när skyddet är på samt att det finns fickor för kreditkort. Du kan även ställa din telefon upp vilket gör det bekvämt att kolla på film m.m. Sony 5 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Sony