Transparent mjukt skal till Sony Xperia XZ2 Compact

Xqisit Flex Case Xperia XZ2 Compact

  Art.nr: 1003639
  • Mjukt TPU-material
  • Skyddar utan att dölja telefonens design
  • Antislip-yta
  • Tillgång till kamera, knappar och portar
  • Enkelt att montera

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Flex Case är ett mobilskal som ger ett diskret skydd till Sony Xperia XZ2 Compact. Mobilskalet skyddar mot stötar, repor och slag utan att det knapps märks att du har ett skal på telefonen då det transparenta materialet bevarar din mobiltelefons design och originalfärg. 

Xqisit Flex Case är tillverkat i mjukt och flexibelt TPU-material som är en sorts plast och har många fördelaktiga, skyddande egenskaper och som påminner om silikon i materialet. Skalet täcker mobilens baksida och kanter och har en anti-slip yta vilket innebär ett bra grepp i alla lägen. Självklart har du öppningar för kamera, knappar och portar så att du kan njuta av din telefon till fullo precis som vanligt.

1003639 Xqisit Xqisit Flex Case Xperia XZ2 Compact 32238 Xqisit Flex Case är ett mobilskal som ger ett diskret skydd till Sony Xperia XZ2 Compact. Mobilskalet skyddar mot stötar, repor och slag utan att det knapps märks att du har ett skal på telefonen då det transparenta materialet bevarar din mobiltelefons design och originalfärg.  Xqisit Flex Case är tillverkat i mjukt och flexibelt TPU-material som är en sorts plast och har många fördelaktiga, skyddande egenskaper och som påminner om silikon i materialet. Skalet täcker mobilens baksida och kanter och har en anti-slip yta vilket innebär ett bra grepp i alla lägen. Självklart har du öppningar för kamera, knappar och portar så att du kan njuta av din telefon till fullo precis som vanligt. Sony 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Sony