Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant plånboksfodral till Sony Xperia XA1 Ultra

Xqisit Slim Wallet Selection Case Xperia XA1 Ultra

  Art.nr: 249069
  • Utsida i läderimitation
  • 2 kortfack + sedelficka
  • Ställfunktion för videoläge
  • Modellanpassat plastskal inuti
  • Magnetlås

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xqisit Slim Wallet Selection Case till Sony Xperia XA1 Ultra förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan.

Snygg och praktisk

Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.
Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar.

Xqisit Slim Wallet Selection Case Plånboksfodral till Sony Xperia XA1 Ultra

Mobilskal och plånbok i ett

På insidan av locket finns två kortfack för betalkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Praktiskt och smart.

Slim Wallet Selection Case har dessutom en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser. 

Xqisit Xqisit Slim Wallet Selection Case Xperia XA1 Ultra 31147 Xqisit Slim Wallet Selection Case till Sony Xperia XA1 Ultra förenar två av dina nödvändigaste prylar i ett snyggt och praktiskt plånboksfodral. Det är inte bara ett stilfullt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok och spara plats i fickan eller väskan. Snygg och praktisk Utsidan av Slim Wallet Selection Case är gjort i konstläder för en elegant look. Framsidan har en mjuk och len insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås.Inuti plånboksfodralet sitter ett integrerat modellanpassat hårt mobilskal av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Självklart har du fortfarande full tillgång till kamera, knappar och anslutningar. Mobilskal och plånbok i ett På insidan av locket finns två kortfack för betalkort samt en ficka för exempelvis sedlar. Praktiskt och smart.Slim Wallet Selection Case har dessutom en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film, videochattar eller läser.  Sony 219 SEK 219 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal
  4. Sony