Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Spigen's Neo Hybrid ger ett effektiv skydd för din iPhone 6 / 6s. Skalet består av stötsäker och greppvänlig TPU  samt en hård och elegant ram. Formskuren design gör att du enkelt har åtkomst till alla funktioner och ingångar. Ramen består av skyddande knappar i metall som gör det lätt att kontrollera volymen.

Den mönstrade baksidan i TPU är både smutsavvisande och ger ett omfattande skydd om du skulle tappa din telefon. Samtidigt lyfter skalet telefonen vilket gör att din kamera och skärm inte riskerar att repas när den ligger på platta ytor.   

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • Laga repor och sprickor i mobildisplayen
  • För alla typer av glasskärmar/glasytor
  • Tvåstegsprocess

99:-

Spigen Spigen Neo Hybrid iPhone 6/6s Satin SGP11620 Spigen's Neo Hybrid ger ett effektiv skydd för din iPhone 6 / 6s. Skalet består av stötsäker och greppvänlig TPU  samt en hård och elegant ram. Formskuren design gör att du enkelt har åtkomst till alla funktioner och ingångar. Ramen består av skyddande knappar i metall som gör det lätt att kontrollera volymen. Den mönstrade baksidan i TPU är både smutsavvisande och ger ett omfattande skydd om du skulle tappa din telefon. Samtidigt lyfter skalet telefonen vilket gör att din kamera och skärm inte riskerar att repas när den ligger på platta ytor.    Mobilskal 5 4 229 SEK 229 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilskal