Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

FM-sändare med Bluetooth och snabbladdning

Andersson FMT - 200

  Art.nr: 1006531
 • Anslut din smartphone via Bluetooth
 • 1x USB-A Quick Charge 3.0 och 1x USB-A 1 A
 • Mikrofon för handsfree
 • Stödjer uppspelning från USB och MicroSD
 • LED-display

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson FMT 200 är en praktisk kombination av en FM-sändare och en kraftfull billaddare som är den perfekta lösningen för dig som vill ansluta din smartphone trådlöst till din bilstereo. Anslut FMT 200 till bilens 12 eller 24 V-uttag, parkoppla din enhet via Bluetooth och ställ in radion på en ledig frekvens för att sedan njuta av dina favoritlåtar. 

FMT 200 är även utrustad med mikrofon vilket ger dig möjlighet att ta emot inkommande samtal samt två USB-portar för laddning varav en har stöd för Quick Charge 3.0

OBS! Feltryck på produktförpackning. Förpackningen innehåller ingen 3,5 mm audiokabel eller fysisk bruksanvisning. Bruksanvisning finns att ladda ner under fliken "Teknisk specifiktation".

Display för frekvens, status på bilbatteri och inkommande samtal

Du ser vilken FM-frekvens du använder dig av på FM-sändarens tydliga LED-display som även visar bilbatteriets status samt telefonnummer vid inkommande samtal. Du hanterar inkommande och utgående samtal med hjälp av knapparna på FM-sändaren.

Uppspelning via USB eller MicroSD

FMT 200 har stöd för uppspelning av musikfiler via USB-minne eller MicroSD med ett maximalt lagringsutrymme på 32 GB - perfekt om du vill lyssna på dina sparade MP3-filer. FM-sändaren stödjer filmformaten MP3, WMA, FLAC och WAV.

Snabbladda din mobiltelefon under resan

Med dubbla USB-portar avsedda för laddning kan du och din passagerare ladda era mobiltelefoner under resan. Den ena USB-porten har stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ta del av snabb och effektiv laddning av din kompatibla enhet.

Med en strömstyrka på 3 A och Quick Charge 3.0 kan du ladda 80% av batteriet på endast 35 minuter. Det enda som behövs är en kompatibel USB-kabel som passar din enhet. Det går givetvis bra att ladda mobiltelefonen även om du inte har stöd för Quick Charge.

Specifikationer Andersson FMT 200

 • Bluetooth 4.2
 • 1x USB-A 3 A, Quick Charge 3.0
 • 1x USB-A 1 A
 • Stöd för USB-minne och Micro-SD upp till 32 GB
 • Stödjer filformaten: MP3, WMA, FLAC och WAV
 • Input: DC 12-24V
 • Maximal output: DC 5V 3.1 A
 • FM Frekvens: 87.5 - 108 MHz
 • Dimensioner: 86 x 66 x 27 mm
1006531 Andersson Andersson FMT - 200 DAB006-QC3.0 Andersson FMT 200 är en praktisk kombination av en FM-sändare och en kraftfull billaddare som är den perfekta lösningen för dig som vill ansluta din smartphone trådlöst till din bilstereo. Anslut FMT 200 till bilens 12 eller 24 V-uttag, parkoppla din enhet via Bluetooth och ställ in radion på en ledig frekvens för att sedan njuta av dina favoritlåtar.  FMT 200 är även utrustad med mikrofon vilket ger dig möjlighet att ta emot inkommande samtal samt två USB-portar för laddning varav en har stöd för Quick Charge 3.0 OBS! Feltryck på produktförpackning. Förpackningen innehåller ingen 3,5 mm audiokabel eller fysisk bruksanvisning. Bruksanvisning finns att ladda ner under fliken "Teknisk specifiktation". Display för frekvens, status på bilbatteri och inkommande samtal Du ser vilken FM-frekvens du använder dig av på FM-sändarens tydliga LED-display som även visar bilbatteriets status samt telefonnummer vid inkommande samtal. Du hanterar inkommande och utgående samtal med hjälp av knapparna på FM-sändaren. Uppspelning via USB eller MicroSD FMT 200 har stöd för uppspelning av musikfiler via USB-minne eller MicroSD med ett maximalt lagringsutrymme på 32 GB - perfekt om du vill lyssna på dina sparade MP3-filer. FM-sändaren stödjer filmformaten MP3, WMA, FLAC och WAV. Snabbladda din mobiltelefon under resan Med dubbla USB-portar avsedda för laddning kan du och din passagerare ladda era mobiltelefoner under resan. Den ena USB-porten har stöd för Quick Charge 3.0 vilket gör det möjligt att ta del av snabb och effektiv laddning av din kompatibla enhet. Med en strömstyrka på 3 A och Quick Charge 3.0 kan du ladda 80% av batteriet på endast 35 minuter. Det enda som behövs är en kompatibel USB-kabel som passar din enhet. Det går givetvis bra att ladda mobiltelefonen även om du inte har stöd för Quick Charge. Specifikationer Andersson FMT 200 Bluetooth 4.21x USB-A 3 A, Quick Charge 3.01x USB-A 1 AStöd för USB-minne och Micro-SD upp till 32 GBStödjer filformaten: MP3, WMA, FLAC och WAVInput: DC 12-24VMaximal output: DC 5V 3.1 AFM Frekvens: 87.5 - 108 MHzDimensioner: 86 x 66 x 27 mm Övriga mobiltillbehör 2,5 2 399 SEK 399 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Övriga mobiltillbehör