Upptäck en ny värld med virtual reality

Andersson VRG 1.0

  Art.nr: 231288
 • Spela eller titta på film i virtual reality eller 3D
 • Fungerar med de flesta smartphones
 • Justerbara linser
 • Bekväma resårband
 • Kameralock för augmented reality

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson VRG 1.0 är ett par VR-glasögon som du kan använda tillsammans med de flesta smartphones. Titta på film och spela spel i virtual reality eller 3D och upplev perfekt bildskärpa tack vare de justerbara linserna. Glasögonen sitter bekvämt tack vare mjuk stoppning och bekväma resårband. Det finns även en öppning för dina hörlurar så du kan få en total, omslutande upplevelse!

Spela eller titta på film i virtual reality eller 3D

Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din smartphone och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. De mjuka kuddarna runt glasögonen och de bekväma resårbanden ser till att inget onödigt ljus läcker in och stör äventyret. 

Fungerar med de flesta smartphones

Hållaren i VR-glasögonen är anpassad för att fungera med alla typer av smartphones som mäter mellan 4,7 - 6". För att sedan få perfekt skärpa justerar du linserna genom att skjuta på flikarna ovanför glasögonen. 

Kameralock för augmented reality

Om du önskar använda dina glasögon för augmented reality (förstärkt verklighet med datoranimationer) skjuter du undan kameraluckan på glasögonens framsida!

Specifikation

 • Linsjustering: bredd och djup
 • Telefonstorlek: 4,7 - 6"
 • Mått: 170 x 120 x 105 mm
 • Vikt: 408 g


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

231288 Andersson Andersson VRG 1.0 Andersson VRG 1.0 är ett par VR-glasögon som du kan använda tillsammans med de flesta smartphones. Titta på film och spela spel i virtual reality eller 3D och upplev perfekt bildskärpa tack vare de justerbara linserna. Glasögonen sitter bekvämt tack vare mjuk stoppning och bekväma resårband. Det finns även en öppning för dina hörlurar så du kan få en total, omslutande upplevelse! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spela eller titta på film i virtual reality eller 3D Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din smartphone och låt dig slukas upp av en fantastisk visuell upplevelse. De mjuka kuddarna runt glasögonen och de bekväma resårbanden ser till att inget onödigt ljus läcker in och stör äventyret.  Fungerar med de flesta smartphones Hållaren i VR-glasögonen är anpassad för att fungera med alla typer av smartphones som mäter mellan 4,7 - 6". För att sedan få perfekt skärpa justerar du linserna genom att skjuta på flikarna ovanför glasögonen.  Kameralock för augmented reality Om du önskar använda dina glasögon för augmented reality (förstärkt verklighet med datoranimationer) skjuter du undan kameraluckan på glasögonens framsida! Specifikation Linsjustering: bredd och djupTelefonstorlek: 4,7 - 6"Mått: 170 x 120 x 105 mmVikt: 408 g Övriga mobiltillbehör 2,3 15 79 SEK 79 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Övriga mobiltillbehör