Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

iPhone-plånbok i läder med MagSafe

Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe - California Poppy

  Art.nr: 1015149
  • Kvalitetsläder
  • MagSafe-magneter
  • Fungerar med MagSafe-skal
  • Avskärmade magneter för säkra kort

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

iPhone-plånboken i läder med MagSafe är både stilren och funktionell och gör att du alltid kan ha dina id- och kontokort nära till hands.

Plånboken är tillverkad av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder. Eftersom den har starka inbyggda magneter är det smidigt att snäppa fast den på baksidan av din iPhone. Du kan till och med placera den ovanpå ett transparent skal eller ett silikonskal med MagSafe för att skapa din egen look. Läderplånboken är avskärmad från magneterna så dina kontokort ligger säkert.

1015149 Apple Apple iPhone Leather Wallet with MagSafe - California Poppy MHLP3ZM/A iPhone-plånboken i läder med MagSafe är både stilren och funktionell och gör att du alltid kan ha dina id- och kontokort nära till hands. Plånboken är tillverkad av specialgarvat och behandlat kvalitetsläder. Eftersom den har starka inbyggda magneter är det smidigt att snäppa fast den på baksidan av din iPhone. Du kan till och med placera den ovanpå ett transparent skal eller ett silikonskal med MagSafe för att skapa din egen look. Läderplånboken är avskärmad från magneterna så dina kontokort ligger säkert. Övriga mobiltillbehör 695 SEK 695 NewCondition PreOrder
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör