Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lagningsmedel för repor i glasskärmar

Hama Glass Repair Polish for Displays

  Art.nr: 1002812
  • Laga repor och sprickor i mobildisplayen
  • För alla typer av glasskärmar/glasytor
  • Tvåstegsprocess
  • Hållbar

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Laga reporna i displayen på mobilen? Japp, det är fullt möjligt med Hama Glass Repair Polish. Det är ett polermedel som trollar bort repor och rispor i din mobilskärm av glas så du får en gnistrande fin display igen. Hama Glass Repair Polish fungerar på alla typer av glasytor såsom skärmar på mobiler, surfplattor och klockor till glasbord, fönster och bilrutor.

Laga reporna i två steg

Proceduren består av två steg. Applicera reparationsmedlet över repan och använd medföljande verktyg för att gnugga in medlet i cirka tre minuter. Om repan fortfarande är synlig upprepa processen.
Avsluta med att applicera finish-medlet och gnugga in det på samma sätt som i steg ett. Resultatet blir en ren och repfri skärm igen!

1002812 Hama Hama Glass Repair Polish for Displays 178816 Laga reporna i displayen på mobilen? Japp, det är fullt möjligt med Hama Glass Repair Polish. Det är ett polermedel som trollar bort repor och rispor i din mobilskärm av glas så du får en gnistrande fin display igen. Hama Glass Repair Polish fungerar på alla typer av glasytor såsom skärmar på mobiler, surfplattor och klockor till glasbord, fönster och bilrutor. Laga reporna i två steg Proceduren består av två steg. Applicera reparationsmedlet över repan och använd medföljande verktyg för att gnugga in medlet i cirka tre minuter. Om repan fortfarande är synlig upprepa processen.Avsluta med att applicera finish-medlet och gnugga in det på samma sätt som i steg ett. Resultatet blir en ren och repfri skärm igen! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Övriga mobiltillbehör 2 3 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör