Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Gitarr till din iPad eller iPhone

ION All Star Guitarr

  Art.nr: 186388
  • Upplyst greppbräde
  • Skala 1:1
  • Både för höger och vänsterhänta
  • Hörlursutgång
  • Inbyggd högtalare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ION All-star guitar - Lär dig spela gitarr på nolltid

Lär dig spela gitarr på ett roligt och enkelt sätt eller bara rocka loss med vännerna. Det upplysta greppbrädet visar dig var du trycker eller vart du ska trycka för att få till rockiga accord.  ION All-star gitarren är i skala 1:1 som förvandlar din iPad, iPhone eller iPod till en fantastisk gitarrlärare eller eller något att bara rocka loss med.

För iPhone 4, 4S och iPod Touch (4:e generationen) medföljer en adapter så att den passar i gitarren. iPad placeras enkelt direkt i gitarrens monterade hållare. Ladda ner appen "All-star guitar" gratis från Apple Store och starta den så är du igång. Den inbyggda högtalaren gör att du kan skruva upp ljudet och rocka loss när och var som helst då det inte kräver några externa anslutningar.

Du kan välja att spela accord eller plockspela på stängarna. Greppbrädet består av 14 rader med 84 st knappar vilket gör att du kan spela tusentals låtar. Lär dig gitarr snabbare än någonsin . Med hjälp av den inkluderade gratisappen kan du följa de upplysta LED-knapparna på All-Star gitarrens hals och bli en skicklig gitarrist på nolltid.

Appen innehåller även effekter så att du kan få ett klassiskt gitarrljud eller tungt hårdrockljud när du vrider upp distortionen. I den inkluderade appen ingår det 10st populära låtar du kan spela men det roligaste är att ta på sig lurarna och spela helt fritt. Gitarren är kompatibel med ett dussintals populära appar inklusive Garageband ®. 

Att lära sig spela gitarr har aldrig varit så här roligt. 

Paketet innehåller:

All-Star gitarr
Axelrem
Snabbstartsguide
Adapter till iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch (4:e gen)
4st AA batterier

ION ION All Star Guitarr All Star Guitarr ION All-star guitar - Lär dig spela gitarr på nolltidLär dig spela gitarr på ett roligt och enkelt sätt eller bara rocka loss med vännerna. Det upplysta greppbrädet visar dig var du trycker eller vart du ska trycka för att få till rockiga accord.  ION All-star gitarren är i skala 1:1 som förvandlar din iPad, iPhone eller iPod till en fantastisk gitarrlärare eller eller något att bara rocka loss med.För iPhone 4, 4S och iPod Touch (4:e generationen) medföljer en adapter så att den passar i gitarren. iPad placeras enkelt direkt i gitarrens monterade hållare. Ladda ner appen "All-star guitar" gratis från Apple Store och starta den så är du igång. Den inbyggda högtalaren gör att du kan skruva upp ljudet och rocka loss när och var som helst då det inte kräver några externa anslutningar.Du kan välja att spela accord eller plockspela på stängarna. Greppbrädet består av 14 rader med 84 st knappar vilket gör att du kan spela tusentals låtar. Lär dig gitarr snabbare än någonsin . Med hjälp av den inkluderade gratisappen kan du följa de upplysta LED-knapparna på All-Star gitarrens hals och bli en skicklig gitarrist på nolltid.Appen innehåller även effekter så att du kan få ett klassiskt gitarrljud eller tungt hårdrockljud när du vrider upp distortionen. I den inkluderade appen ingår det 10st populära låtar du kan spela men det roligaste är att ta på sig lurarna och spela helt fritt. Gitarren är kompatibel med ett dussintals populära appar inklusive Garageband ®. Att lära sig spela gitarr har aldrig varit så här roligt. Paketet innehåller:All-Star gitarrAxelremSnabbstartsguideAdapter till iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch (4:e gen)4st AA batterier Övriga mobiltillbehör 4 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör