Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Upplev en ny typ av underhållning med LG 360 VR

LG 360 VR

  Art.nr: 233126
  • Virtual reality och 360˚ video
  • Kompakt och lätt
  • Användarvänlig
  • Mycket 360-material
  • Accelerometer och gyroskop

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 360 VR är ett par kompakta och lätta VR-glasögon som ger dig en helt ny dimension av underhållning. Du får möjligheten att spela, se på film och använda appar på ett helt nytt sätt. Glasögonen är lätta och enkla att ta med sig, vilket betyder att du kan ha med dig dem vart du än är på väg. Bara anslut din LG G5 och försvinn in en ny värld. LG 360 VR har måtten 164.07 x 185.61 x 45.9 mm och ansluts via USB 2.0 + Type C Plug.

OBS! LG 360 VR är endast kompatibel med telefonen LG G5.

Användarvänlig

LG 360 VR är enkel och smidig att använda. För att navigera i glasögonens menyer behöver du bara titta på menyn eller appen du vill starta, sedan trycker du bara på OK-knappen på glasögonen eller på din telefons skärm. På glasögonen sitter två knappar, en OK-knapp och en bakåt-knapp. Du kan även använda din telefon för att snabbt kunna scrolla i listorna. Mer om hur du använder din LG 360 VR kan du se i videon ovan.

360-material

Till din LG 360 VR finns det en hel del appar och material, som du kan uppleva som om du vore där. Med 360 spel, filmer, sportevent och konserter finns det alltid något nytt att upptäcka. LG 360 VR är något alldeles extra, nu kan du åka berg- och dalbana i ditt vardagsrum eller försvinna in i actionfyllda spel.

LG LG 360 VR LGR100.AEUATS LG 360 VR är ett par kompakta och lätta VR-glasögon som ger dig en helt ny dimension av underhållning. Du får möjligheten att spela, se på film och använda appar på ett helt nytt sätt. Glasögonen är lätta och enkla att ta med sig, vilket betyder att du kan ha med dig dem vart du än är på väg. Bara anslut din LG G5 och försvinn in en ny värld. LG 360 VR har måtten 164.07 x 185.61 x 45.9 mm och ansluts via USB 2.0 + Type C Plug. OBS! LG 360 VR är endast kompatibel med telefonen LG G5. Användarvänlig LG 360 VR är enkel och smidig att använda. För att navigera i glasögonens menyer behöver du bara titta på menyn eller appen du vill starta, sedan trycker du bara på OK-knappen på glasögonen eller på din telefons skärm. På glasögonen sitter två knappar, en OK-knapp och en bakåt-knapp. Du kan även använda din telefon för att snabbt kunna scrolla i listorna. Mer om hur du använder din LG 360 VR kan du se i videon ovan. 360-material Till din LG 360 VR finns det en hel del appar och material, som du kan uppleva som om du vore där. Med 360 spel, filmer, sportevent och konserter finns det alltid något nytt att upptäcka. LG 360 VR är något alldeles extra, nu kan du åka berg- och dalbana i ditt vardagsrum eller försvinna in i actionfyllda spel. Övriga mobiltillbehör 297 SEK 297 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör