Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gillar du racing? Nu kan du trycka gasen i botten från soffan med VR Real Feel Racing. Dessa VR-glasögon med tillhörande ratt ger dig en realistisk känsla av att sitta och susa fram i en racerbil i ditt hem. VR-glasögonen passar både iPhone och Android-telefoner och den tillhörande appen låter dig välja mellan fyra olika bilar och flera banor.

Kör racerbil i vardagsrummet

Börja med att ladda ner VR Real Feel Racing-appen från Google Play eller App Store. Placera din telefon i glasögonen med universal-fattning och du är redo att köra iväg! Ta på dig glasögonen och upplev fantastisk HD-grafik i 3D som ger dig känslan av att sitta i en riktig racerbil.

VR-headsetet har bekväm stoppning av skumplast och justerbara band för att passa olika stora huvuden. Justerbar fattning passar smartphones upp till runt 5,5 - 6" (beroende på bredd och längd på telefonen), exempelvis iPhone 7 Plus och Samsung S7. 

32 olika banversioner

Spelet låter dig välja mellan fyra coola bilar med olika köregenskaper så du kan hitta din favorit. Det fins åtta olika banor med fyra varianter var vilket ger dig 32 olika banversioner att bemästra.

Den medföljande ratten låter dig styra inuti spelet och gör upplevelsen av att köra en bil ännu mer verklig. Ratten paras med din telefon via Bluetooth och drivs av tre AAA-batterier (säljs separat). Med ratten kan du styra, accelerera och bromsa för ultimat kontroll över din bil.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Others VR Real feel racing Gillar du racing? Nu kan du trycka gasen i botten från soffan med VR Real Feel Racing. Dessa VR-glasögon med tillhörande ratt ger dig en realistisk känsla av att sitta och susa fram i en racerbil i ditt hem. VR-glasögonen passar både iPhone och Android-telefoner och den tillhörande appen låter dig välja mellan fyra olika bilar och flera banor. Kör racerbil i vardagsrummet Börja med att ladda ner VR Real Feel Racing-appen från Google Play eller App Store. Placera din telefon i glasögonen med universal-fattning och du är redo att köra iväg! Ta på dig glasögonen och upplev fantastisk HD-grafik i 3D som ger dig känslan av att sitta i en riktig racerbil. VR-headsetet har bekväm stoppning av skumplast och justerbara band för att passa olika stora huvuden. Justerbar fattning passar smartphones upp till runt 5,5 - 6" (beroende på bredd och längd på telefonen), exempelvis iPhone 7 Plus och Samsung S7.  32 olika banversioner Spelet låter dig välja mellan fyra coola bilar med olika köregenskaper så du kan hitta din favorit. Det fins åtta olika banor med fyra varianter var vilket ger dig 32 olika banversioner att bemästra. Den medföljande ratten låter dig styra inuti spelet och gör upplevelsen av att köra en bil ännu mer verklig. Ratten paras med din telefon via Bluetooth och drivs av tre AAA-batterier (säljs separat). Med ratten kan du styra, accelerera och bromsa för ultimat kontroll över din bil. Övriga mobiltillbehör 1 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Övriga mobiltillbehör